Utorok 26. 03. 2024 07:49:57 | Meniny má Emanuel

Horoskop tento týždeň: Čo vás čaká počas magického šiesteho júna?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|5. jún 2023|12:00:07


Súvisiaci článok
Horoskop na jún: Jedno znamenie sa dočká svadby, druhé zase úspechu v práci
Čítajte viac >

Baran

Baran bude mať skutočne zaujímavý týždeň, aj keď ho čaká veľa povinností. Podarí sa mu venovať jeho koníčkom, preto bude šťastný a niečo nové sa naučí. Už dlhšie cítil, že sa mu stereotyp nepáči, preto sa to teraz zmení.

Býk

Býk by sa mal mať na pozore. Každá jedna chyba v práci by ho mohla vyjsť draho, preto urobí dobre, ak staví na zodpovednosť. Do ničoho nového by sa nemal púšťať, pretože by zbytočne pokúšal osud. Nebude mať dobrý týždeň.

Blíženci

Človeku v znamení Blížencov hrozí hádka v rodinnom kruhu, no je potrebné, aby zachoval chladnú hlavu. Pokiaľ by ho ovládali emócie, povedal by niečo, čo by neskôr aj ľutoval. Pracovné povinnosti nič nové však neprinesú.

Rak

Aj človek v znamení Raka sa môže s niekým pohádať. Tento týždeň by sa mal preto vyhýbať spoločnosti a skôr sa zamerať na seba. Malé zamyslenie mu neuškodí, práve naopak. Aspoň počas týchto dní príde na to, čo mu robí radosť.

Lev

Lev bude mať úspech v práci, ale problémy sa objavia v partnerskom vzťahu. Mal by byť ku partnerovi úprimný a priamo mu povedať, čo ku nemu cíti. Ak je nezadaný, práve pre neho môže byť šiesty jún šťastným dňom.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal tento týždeň radovať aj z maličkostí. Veľké veci sa mu nepodaria presne tak, ako si naplánoval, preto budú stačiť len tie maličkosti. Pokiaľ sa naučí oceniť malú krásu, v budúcnosti mu bude lepšie.

blonde-woman-with-elegant-hairstyle-typing-text-keyboard-office-indoor-portrait-international-employees-with-secretary-using-laptop.jpg

Váhy

Človek v tomto znamení je tolerantný a ku svojmu okoliu veľmi chápavý, no nasledujúce dni by si mal dať pozor. Ak tak neurobí, mohlo by sa stať, že jeho obetavosť niekto zneužije. Mal by skutočne pomáhať iba tým ľuďom, ktorí si to zaslúžia a majú ho radi.

Škorpión

Škorpión sa na druhej strane nemusí obávať žiadnych hádok a ani konfliktov. Týždeň prežije hladko, bez zbytočnej drámy. Keby mu predsa len chýbala, stačí, aby si otvoril sociálne siete a bude mať drámy až až. Skôr by si mal vychutnať to pokojné obdobie.

Strelec

Strelec prežije pokojný pracovný týždeň, ale ešte viac pokojnejší prežije v súkromí. Partner ho pozitívne prekvapí a dokonca do takej miery, že na malý okamih stratí slová. Ak je však nezadaný a nikoho nemá, prekvapenia sa konať nebudú.

Kozorožec

Kozorožec bude tento týždeň pociťovať nervozitu. Nebude vedieť prečo, no vyvedie ho to z miery a prestane sa sústrediť na kariéru. Kvôli tomu bude mať problémy v práci, ktoré sa budú „hasiť“ len veľmi ťažko.

Vodnár

Hviezdy má naklonené toto jedno znamenie. Konečne by mal tento človek prestať so zmenami, ktoré nič dobré neprinášajú, a zamerať sa na svoje usadenie. Od okamihu, ako vo svojom živote pocíti pevnú pôdu pod nohami, sa bude cítiť bezpečne a sám sebou.

Ryby

Človek v znamení Ryby by mal tento týždeň oddychovať. Zabúda na to, aký je oddych dôležitý a nevedomky si kvôli tomu ničí zdravie. Nasledujúce dni mu budú dochádzať sily, preto si to uvedomí a s čistým svedomím bude môcť spomaliť.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť