Streda 27. 03. 2024 16:01:46 | Meniny má Alena

Tvorca podcastu Boiling Thoughts: Chcel som mať “online kamaráta“, ktorý by pri mne stál aj v ťažkých situáciách a tým je práve môj podcast (VIDEO)

Dvadsaťročný rodák z Trstenej, David Paris, sa online tvorbe audio podcastu v anglickom jazyku s názvom "Boiling Thoughts" venuje zhruba dva roky. V epizódach svojho podcastu rozoberá témy týkajúce sa mentálneho zdravia a sebarozvoja mladého človeka na Slovensku. Davidov podcast sa už stihol aj niekoľkokrát umiestniť v top rebríčkoch svojej kategórie. Foto: Súkromný archív Davida Parisa Video: Juliana Krčulová / SP21

Juliana Krčulová|2. jún 2023|11:00:10


Súvisiaci článok
Talentovaný fotograf z Oravy svojimi netradičnými snímkami približuje čaro analógu
Čítajte viac >

David Paris je dvadsaťročný študent univerzity v Bruseli a vo svojom voľnom čase tvorí podcast s názvom "Boiling Thoughts". V epizódach svojho podcastu rieši témy týkajúce sa mentálneho zdravia a sebarozvoja mladého človeka na Slovensku.

Na našu otázku, ako vznikla myšlienka založiť podcast Boiling Thoughts, nám odpovedal takto:

„Tvorbe môjho podcastu Boiling Thoughts som sa začal venovať ešte cez pandémiu, začiatkom roka 2021. Chodil som na strednú školu, ktorá bola vzdialená štyridsať kilometrov od miesta, kde bývam, tým pádom som bol odstrihnutý od všetkých mojich spolužiakov, kamarátov a bežných aktivít, ktorým som sa venoval. Povedal som si, že chcem ten čas, ktorý mám teraz sám pre seba, tým, že sme zatvorení doma, nejako zmysluplne využiť,“ uviedol v našom rozhovore mladý talentovaný tvorca podcastu Boiling Thoughts.

Collage Maker-02-Jun-2023-08-08-AM-3940 (1).jpg Foto: Súkromný archív Davida Parisa

Aké je hlavné zameranie Davidovho podcastu, akým témam sa vo svojom podcaste venuje, ako dlho mu zaberie tvorba jednej epizódy a ako hľadá témy na ďalšie pokračovanie, nám povedal v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Thaiboxer Jakub Mikovčák zo žilinského Diamond Gymu zabojuje o titul majstra Európy (VIDEO + FOTO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť