Piatok 26. 04. 2024 10:37:55 | Meniny má Jaroslava

Už v sobotu sa martinský zimný štadión otrasie v základoch: Na CFN 2 uvidíme až pätnásť zápasov

Veľkolepý galavečer bojových športov Colosseum Fight Night 2 sa uskutoční už v sobotu 27. mája na Zimnom štadióne v Martine. Fanúšikovia sa dočkajú až pätnástich zápasov, pričom ten rozlúčkový si príde dať aj “Cingy“. Sabína Reichlová z tímu CFN nám v rozhovore potvrdila, že vstupenky na galavečer sú stále k dispozícií, avšak ich počet raketovo klesá: „Tento víkend sme oficiálne predstavili našu spoluprácu s MŠK ŽILINA, pri ktorej sme poukázali na to, že v najbližších dňoch budú spájať žilinských fanúšikov dve rôzne športové podujatia.“ Foto a video: Colosseum Fight Night

Juliana Krčulová|22. máj 2023|12:15:51


Súvisiaci článok
Na Colosseum Fight Night 2 sa predstaví aj žilinský bombardér Leo Borák
Čítajte viac >

„Snažíme sa ľudom priniesť nezabudnuteľný zážitok a robíme pre to všetko. Momentálne na našom Instagrame prebiehali interaktívne dni, kde fanúšikovia mohli hlasovať za svojich favoritov. Tento týždeň nás čaká ešte súťaž s denníkom MMA FANATIK, kde už pôjde nielen o lístky, ale aj o vecné ceny,“ priblížila Sabína Reichlová z tímu Colosseum Fight Night a ďalej v našom rozhovore uviedla, že vstupenky na galavečer miznú z ich rúk ako teplé rožky z regálov.

„Tento víkend sme oficiálne predstavili našu spoluprácu s MŠK ŽILINA, pri ktorej sme poukázali na to, že v najbližších dňoch budú spájať žilinských fanúšikov dve rôzne športové podujatia. Veľmi nás, v dobrom, zaskočila fanúšikovská základňa zo Žiliny, nakoľko takmer polovica lístkov išla práve k nim. Čaká nás najnáročnejší týždeň, či už z organizačného hľadiska alebo pre fighterov - sťahovanie váhy a ladenie detailov.“

339515193_593920655995330_2231243664216220305_n.jpg

Vstupenky sú, samozrejme, stále k dispozícií, avšak ich počet raketovo klesá.

„Predaj lístkov bude aj na mieste. Chceme zaručiť čo najlepšiu kvalitu a kvantitu pre fanúšikov, a preto vyzývame tých, ktorí si lístok ešte nekúpili, aby tak urobili. Ešte nevieme vyhodnotiť, či zastavíme predaj lístkov online už v piatok, alebo až v sobotu v nejakom čase. Jediné, čo môžeme povedať, že nás čaká nezabudnuteľná jazda, preto buďte s nami pri tom!“ dodala pre našu redakciu Sabína Reichlová.


Súvisiaci článok
Fanúšikovia bojových športov sa na Colosseum Fight Night 2 dočkajú až pätnástich zápasov. Ten rozlúčkový si príde dať aj “Cingy“ (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť