Štvrtok 02. 05. 2024 05:16:32 | Meniny má Žigmund

Talentovaný judista Samuel Kotrč je vicemajstrom Slovenska na rok 2023 (VIDEO)

Počas uplynulého víkendu sa v bratislavskom Dome športu uskutočnili Majstrovstvá Slovenskej republiky dorastencov v jude, na ktorých nechýbal ani talentovaný Samuel Kotrč z Judo SAN KNM. Po náročných zápasoch si vybojoval krásne druhé miesto, ktoré mu prinieslo titul vicemajstra Slovenska na rok 2023. Gratulujeme! Foto a video: Súkromný archív Samuela Kotrča

Juliana Krčulová|15. máj 2023|13:15:01


Súvisiaci článok
Judista Samuel Kotrč si na medzinárodnej veľkej cene v Bardejove vybojoval prvé miesto (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

V sobotu 13. mája sa v bratislavskom Dome športu uskutočnili Majstrovstvá SR dorastencov v jude. Podľa slov Ladislava Kotrča z klubu Judo SAN Kysucké Nové Mesto sa ich zúčastnilo až 108 pretekárov z 25 klubov. Za klub Judo SAN KNM pretekal v kategórii do 90 kilogramov talentovaný Samuel Kotrč.

„Prvý zápas mal so skúseným pretekárom z klubu AŠK Trnava. Porazil ho na ippon. Druhý zápas mal so svojím tréningovým sparingom z klubu Mladosť Žilina. Bol to náročný zápas, lebo sa veľmi dobre poznajú z tréningov. Aj jeho porazil po takmer 3 minútach na ippon. Vo finále sa stretol s pretekárom z klubu Slávia STU BA. Celý zápas Samuel nastupoval na techniky. Urobil však chybu, ktorú využil súper a finále tak prehral,“ priblížil Ladislav Kotrč a dodal, že Samuel tak obsadil M SR dorastencov v kategórii do 90 kilogramov krásne druhé miesto a je tak vicemajster SR na rok 2023.

20230513_150018.jpg

Z klubu Mladosť Žilina sa umiestnili v kategórii do 90 kilogramov taktiež Jakub Oleš s 3. miestom a v kategórii do 55 kilogramov Maroš Paiš rovnako na 3.mieste. Gratulujeme!


Súvisiaci článok
Judista Samuel Kotrč bol úspešný aj na medzinárodnej veľkej cene o Sokolský pohár (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť