Štvrtok 02. 05. 2024 09:57:35 | Meniny má Žigmund

Talent Žilinského kraja: Krasokorčuliarka Ema Doboszová (VIDEO + FOTO)

Devätnásťročná rodáčka zo Žiliny, Ema Doboszová, sa venuje krasokorčuľovaniu od svojich piatich rokov. Aktuálne trénuje v klube Skating Sports Prešov a na vysokej škole študuje odbor fyzioterapia. Za svoje doterajšie najväčšie úspechy považuje zisk titulu majsterky Slovenska, a to konkrétne štyrikrát, tiež účasť na EYOFe a v neposlednom rade tohtoročnú účasť na majstrovstvách sveta v japonskej Saitame, kde sa umiestnila na skvelom 28. mieste. Foto: Súkromný archív Emy Doboszovej Video: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|14. máj 2023|11:55:02


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Volejbalistka Michaela Olbertová (ROZHOVOR + FOTO)
Čítajte viac >

„Volám sa Ema Doboszová, mám devätnásť rokov, pochádzam zo Žiliny a venujem sa krasokorčuľovaniu. Momentálne trénujem v Prešove a tiež tam študujem na vysokej škole fyzioterapiu,“ predstavila sa našej redakcii talentovaná krasokorčuliarka zo Žiliny, Ema Doboszová.

Collage Maker-08-May-2023-09-14-AM-1417.jpg

Collage Maker-08-May-2023-09-17-AM-3914 (1).jpg

Ako sa Ema dostala ku krasokorčuľovaniu, ako prebiehajú jej tréningy, koľko medailových ocenení už získala a v neposlednom rade, akých súťaží sa plánuje v tomto roku ešte zúčastniť, nám prezradila v našom rozhovore.

Si športovec alebo umelec a vynikáš medzi spolužiakmi? Máš menej ako 21 rokov a pri utieraní prachu z tvojich ocenení ti jedna sobota nestačí? Potom hľadáme práve teba!

Ak prekypuješ talentom už od škôlky, venuješ sa športu alebo hráš na hudobný nástroj, máš menej ako dvadsaťjeden rokov a si zo Žilinského kraja, neváhaj a daj nám o sebe vedieť!

Samozrejme, ak sa tento článok dostal ku rodinným príslušníkom, prajným kamarátom a známym talentovaných športovcov a umelcov, dajte nám o nich vedieť prostredníctvom nášho mailu tip@sp21.sk


Súvisiaci článok
Talenty Žilinského kraja: Tanečníci baletu Adrián a Sára Sobolovci (ROZHOVOR + FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť