Sobota 27. 04. 2024 04:28:30 | Meniny má Jaroslav

Žiaci z Dolného Kubína si z Duatlonu v Pezinku odniesli pódiové umiestnenia

Triatlonová sezóna sa postupne v tomto ročnom období rozbieha, a preto pretekári cestujú po celom Slovensku, aby pretavili tréningovú snahu na osobné výsledky. Vďaka tomu môžu získať body v pohárovej súťaži klubov, na základe ktorej sa môžu stať najlepšími pretekármi v rámci Slovenskej triatlonovej únie. 7. mája 2023 sa v Pezinku zišli pretekári na 6.ročníku Duatlonu. Umiestnili sa aj žiaci z Dolného Kubína. FOTO: Zuzana Katreniaková

Radka Kostánová|14. máj 2023|18:21:16


Súvisiaci článok
Plavci z Dolného Kubína si zo žinčicového mítingu odniesli jedenásť pódiových umiestnení
Čítajte viac >

Na Duatlone v Pezinku nemohla 6-členná skupina z Dolného Kubína chýbať.

„Najmladší pretekári Eliška Šišková a D' Angel Ondrík sa opäť pokúsili vybojovať pódiové umiestnenia a pretaviť tréningovú formu v úspech. Tri stotiny delili Elišku od prvého miesta ale tešila sa aj zo striebornej medaile a rovnako tri stotiny delili aj D' Angela od tretieho miesta – umiestnil sa na štvrtom mieste. Kategóriu starších žiakov ovládli pretekárky MPK DK – talentovaná reprezentantka Linda Urbanová potvrdila svoju dominanciu v svojej vekovej kategórii a s prehľadom ukázala svojim súperkám chrbát a stala sa víťazkou,“ priblížila priebeh súťaže Zuzana Katreniaková.

2.miesto Eliška.jpg

Hoci Daniela Ondríková zaostala za Lindou skoro o minútu, napriek tomu s prehľadom prišla do cieľa ako druhá najrýchlejšia staršia žiačka a získala striebornú medailu.

Starší žiaci.jpg

Katreniaková ďalej informuje, že starší žiak Daniel Ondrík dokazuje z preteku na pretek, že trénovať je niekedy únavné ale bez toho sa nedokáže športovec zlepšovať. Umiestnil sa síce na deviatom mieste, ale oproti minuloročnej sezóne keď ešte len začínal pretekať – urobil veľký posun vpred. A medailovú žatvu uzavrel Igor Otepka, ktorý svoju vekovú kategóriu, Veteráni 3, taktiež s prehľadom ovládol a umiestnil sa na prvom mieste.

MPKDK .jpg


Súvisiaci článok
Dolnokubínski plavci si zo Žiliny odniesli tri najcennejšie medaily
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť