Reštaurácia Koliba na Vršku z Bytče získala ďalšie významné ocenenie. Po tom, čo ju sprievodca Gurmán na Slovensku v júli zaradil medzi najlepšie slovenské reštaurácie s titulom Zlatá čapica, pribudlo aj nové hodnotenie – dve vidličky.
Ocenenie „vidličky“ udeľuje odborná porota na základe komplexného dojmu z jedla, servisu, atmosféry a celkového zážitku. Dve vidličky znamenajú, že podnik sa zaraďuje medzi zariadenia s vysokým štandardom kvality a profesionálneho prístupu.
Koliba na Vršku je známa poctivou kuchyňou, výberom kvalitných surovín a dôrazom na tradičné slovenské chute. Reštaurácia sa v posledných rokoch teší rastúcej obľube medzi návštevníkmi nielen z regiónu, ale aj z iných častí Slovenska.
Ocenenie Gurmán na Slovensku potvrdzuje, že aj menšie mestá ako Bytča môžu ponúkať gastronomické zážitky na vysokej úrovni. Koliba na Vršku sa tak opäť dostala do pozornosti širšej verejnosti a pokračuje v budovaní svojho dobrého mena na slovenskej kulinárskej scéne.
Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk
Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť