Streda 24. 07. 2024 05:24:05 | Meniny má Vladimír

V Šuji sa pohybujú podozrivé osoby. Polícia zvýši monitorovanie obce hlavne v nočných hodinách

Vo štvrtok 4. mája nad ránom zaznamenali obyvatelia obce Šuja nečakaných hostí. Neznámi páchatelia si podľa slov zástupcov obce obzerali miestne dvory za účelom krádeže medzi 2:00 až 3:00 hodinou ráno. So vzniknutou situáciou sa naša redakcia obrátila na hovorkyňu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzanu Šefčíkovú, ktorá pre našu redakciu potvrdila, že polícia zvýši monitorovanie obce hlavne v nočných hodinách. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|9. máj 2023|10:40:08


Súvisiaci článok
37-ročný vodič nedal prednosť chodcovi na vyznačenom priechode. Muž zraneniam, žiaľ, podľahol
Čítajte viac >

Vo štvrtok 4. mája nad ránom zaznamenali obyvatelia obce Šuja nečakaných hostí. Podľa slov zástupcov obce navštevovali neznámi páchatelia miestne dvory za účelom krádeže medzi 2:00 až 3:00 hodinou ráno.

„Buďte všetci ostražití a v prípade ďalších nepredvídaných návštev volajte na bezplatné číslo 158. Spoločne s Policajným zborom SR radi neohlásených hostí privítame ako sa patrí,“ uviedli zástupcovia obce na sociálnej sieti.

So vzniknutou situáciou sa naša redakcia obrátila na hovorkyňu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzanu Šefčíkovú. Opýtali sme sa, či žilinskí policajti evidujú vzniknutú situáciu v obci Šuja a v akom štádiu je vyšetrovanie danej veci.

„V danej veci neevidujeme žiadne podanie, či už vo veci priestupku, alebo vo veci trestného činu. Po konzultácií s miestnou samosprávou berieme uvedenú udalosť na vedomie a budeme sa ňou zaoberať v podobe zvýšeného monitorovania danej obce hlavne v nočnej dobe a taktiež zvýšeného výkonu služby s prihliadnutím na materiálne a personálne možnosti a kapacity tunajšieho Obvodného oddelenia PZ v Rajci aj v rámci možnosti Okresného riaditeľstva PZ v Žiline,“ priblížila našej redakcii krajská policajná hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Mestská polícia v Martine začne uplatňovať objektívnu zodpovednosť
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť