Sobota 20. 04. 2024 09:33:30 | Meniny má Marcel

Hádzanársky turnaj Slovak Open Handball U12 už klope na dvere! Prihlasovanie je spustené

Domáci klub Slovan Malá Fatra Hádzanársky klub Žilina usporadúva obľúbený celoslovenský turnaj Slovak Open Handball U12 mladších žiakov a žiačok už po štvrtý raz v rade. Turnaj je otvoreným turnajom a môže sa ho zúčastniť ktorýkoľvek registrovaný aj neregistrovaný klub, bez ohľadu na umiestnenie v krajskej alebo v inej súťaži. Foto: SMF – HK Žilina

Juliana Krčulová|7. máj 2023|15:00:01


Súvisiaci článok
Mladší žiaci SMF - HK Žilina si upevnili prvé miesto v tabuľke
Čítajte viac >

Veľký celoslovenský hádzanársky turnaj Slovak Open Handball U12 a Mini Open Handball U10 sa opäť uskutoční v Žiline. Turnaj potrvá tri dni, a to od piatka 9. júna do nedele 11. júna.

Návštevníci budú môcť športovkyne a športovcov prísť podporiť až do šiestich športových hál, konkrétne do haly na Rosinskej ceste, Mestskej športovej haly, ŠH Námestie mladosti 1 na Hájiku, haly v Predmieri, haly v Strečne a do haly UNIZA.

O plynulý priebeh už tradičnej akcie sa minulý rok postaralo sedem organizátorov dobrovoľníkov a sedemdesiat potrebných dobrovoľníkov pri realizácii celého podujatia. 75 tímov a 31 klubov z celého Slovenska, ktorí spolu tvorili 1 100 účastníkov, odohralo spoločne až 262 zápasov.

Ani tento rok sa známe pravidlo, že turnaj je otvoreným turnajom a môže sa ho zúčastniť ktorýkoľvek registrovaný aj neregistrovaný klub, nezmenilo. Bez ohľadu na umiestnenie v krajskej alebo v inej súťaži, turnaja sa môže zúčastniť každý.

DSC_7170_672ba5129b.jpg

„Registrovaný klub musí mať platné registračné preukazy hráčov/hráčok prislúchajúceho klubu. Neregistrovaný klub vopred oznámi túto skutočnosť a je povinný doplniť súpisky hráčov/hráčok s doložením preukazu totožnosti na kontrolu pri registrácii,“ priblížili organizátori turnaja.

Súčasťou turnaja bude aj turnaj v mini hádzanej chlapcov a dievčat v kategórii U10 pod názvom Mini Open Handball. Organizátori pripomínajú, že nie je dovolené, aby hrali zmiešané tímy.

V roku 2023 sa tak uskutoční celkovo už 9. ročník turnaja, a to v termíne 9. až 11. júna v Žiline.

PRIHLÁSIŤ SA na tohtoročný turnaj môžete prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

DSC_7199_527418ff65.jpg


Súvisiaci článok
Slovak Open Handball U12 sa v Žiline uskutoční už po štvrtýkrát!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť