Sobota 05. 10. 2024 08:57:23 | Meniny má Viera

Zdieľaných kolobežiek spoločnosti Bolt sa v novej sezóne nedočká Martin a ani Žilina. Dôvodov je viacero

Spoločnosť Bolt v týchto dňoch spúšťa na Slovensku novú sezónu zdieľaných kolobežiek, a to v mestách Bratislava, Nitra, Trnava, Trenčín a Piešťany. Obyvatelia Martina a Žiliny sa ich, žiaľ, nedočkajú. Peter Mesarč, country manager pre kolobežky Bolt na Slovensku, však verí, že v budúcnosti sa im podarí zdieľané elektrické kolobežky do týchto miest vrátiť. Foto: Bolt

Juliana Krčulová|19. apríl 2023|15:10:08


Súvisiaci článok
Spoločnosť Bolt zavedie prísnejšie opatrenia pre bezohľadných jazdcov na kolobežkách až v budúcej sezóne (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Spoločnosť Bolt aktuálne spúšťa na Slovensku novú sezónu zdieľaných kolobežiek. Oficiálne spoločnosť potvrdila štart novej sezóny v piatich slovenských mestách, a to v Bratislave, v Nitre, v Trnave, v Trenčíne a v Piešťanoch.

Naša redakcia preto oslovila Petra Mesarča, country managera pre kolobežky Bolt na Slovensku, s otázkou, z akého dôvodu nebudú kolobežky spoločnosti Bolt dostupné aj pre obyvateľov v mestách Martin a Žilina, na čo nám odpovedal takto:

„Momentálne na Slovensku v týchto dňoch spúšťame novú sezónu kolobežiek v piatich mestách, konkrétne v Bratislave, Nitre, Trnave, Trenčíne a v Piešťanoch. V ostatných mestách (aj v Martine a Žiline) dočasne pozastavujeme ich prevádzku z rôznych dôvodov, jedným z nich je aj celková zmena stratégie spoločnosti Bolt v rámci strednej Európy. Veríme však, že v budúcnosti sa nám podarí do týchto miest zdieľané elektrické kolobežky vrátiť,“ uviedol pre našu redakciu Peter Mesarč, country manager pre kolobežky Bolt na Slovensku.


Súvisiaci článok
Sestry Jančové svojimi komiksovými workshopmi pre deti pobláznili mestské knižnice. Koncom apríla zavítajú aj do Žiliny
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť