Štvrtok 25. 04. 2024 05:49:38 | Meniny má Marek

Týždenný horoskop: Čo vás čaká tento týždeň?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Ivan Samkov na Pexels.com

Radka Kostánová|27. marec 2023|09:43:12


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Baran

Baran by sa mal začať viac snažiť. Dobre vie, že keď zaberie, dosiahne oveľa viac, než sám očakáva. Pokiaľ chce mať tento týždeň pokojný, mal by sa viac snažiť v práci, aby mal čo najmenej povinností. Do cesty mu nepríde nič nezvládnuteľné.

Býk

Býk môže pociťovať tento týždeň miernu nervozitu. Možno to bude spôsobené tým, že stojí pred veľkým rozhodnutím a sám nevie, ako to dopadne. V práci ho však nečaká nič náročné, preto sa môže plne venovať osobnému životu.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov môže tento týždeň zažiť vypätie síl, ale nakoniec všetko dobre dopadne. Opäť sa utvrdí v tom, že zvládne viac, ako si o sebe myslí. Ku koncu týždňa sa môže stretnúť s priateľmi, aby oslávil svoje úspechy.

Rak

Rakovi sa bude od začiatku týždňa dariť. Zlá správa ho však neminie v stredu, kedy môže čakať krízu v súkromnom živote. S partnerom to môže mierne škrípať, preto by si mal dávať pozor na jazyk. Ak je single, nikoho si nenájde ani tento týždeň.

Lev

Lev by mal byť pripravený na to, že sa mu nebude dariť v práci. Niekto ho bude chcieť zatlačiť do kúta, preto by si mal stáť pevne za svojím názorom. Keď bude sebavedomý, nič katastrofálne sa mu nestane.

Panna

Človek v znamení Panny by si mal dať tento týždeň pozor na jazyk. Ak bude chcieť povedať niečo, čo by mohlo niekomu ublížiť, dvakrát by si to mal premyslieť. Nebude v pozícii, že by mu všetko prešlo, skôr by si mohol narobiť problémy.

pexels-mikhail-nilov-9301878.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Mikhail Nilov na Pexels.com

Váhy

Človek v znamení Váhy by sa mal tento týždeň riadiť srdcom. Prídu mu do života situácie, v ktorých sa nebude vedieť rozhodnúť, ale mal by počúvať srdce. Rozum by mu síce poradil lepšie, ale neskôr by sa mohol cítiť zle.

Škorpión

Škorpión by si mal byť vedomý toho, že každý človek si zaslúži rešpekt. Nie všetci musia mať rovnaký názor ako on, no to z nich nerobí ľudí, ktorých môže Škorpión súdiť. Počas tohto týždňa by sa mal naučiť pokore a láskavosti. Prinesie mu to do života viac svetla.

Strelec

Strelec sa môže tento týždeň zapliesť do nepríjemného konfliktu. Mal by si pozorne vypočuť obe strany a rozhodnúť sa o výsledku až po tom, čo bude mať všetky informácie. V inom prípade by sa to nemuselo skončiť dobre.

Kozorožec

Kozorožec by si mal dať dole ružové okuliare. Občas je dobré, že ich človek má, no v prípade Kozorožca mu už viac škodia, ako prinášajú úžitok. Keď uvidí svet realistickejšie, bude sa mu ľahšie pracovať a zvládať stres.

Vodnár

Pre Vodnára nastal správny čas, aby sa zamyslel nad tým, čo očakáva od života. Možno sa ocitol v bludnom kruhu, z ktorému sa mu tieto dni podarí vyjsť. Je len na ňom, či si zvolí do života správne hodnoty alebo zostane verný stereotypu.

Ryby

Pre človeka v znamení Ryby bude tento týždeň dobrý. Podarí sa mu všetko, čo si aj naplánuje, čo ho povzbudí a motivuje pracovať ďalej. Keby sa aj objavili nejaké problémy s láskou, ľahko ich vyrieši a všetky neistoty potlačí. Smutný nebude.


Súvisiaci článok
Týždenný horoskop: Jedno znamenie môže nájsť spriaznenú dušu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť