Štvrtok 25. 04. 2024 23:54:52 | Meniny má Marek

30-ročná vodička pod vplyvom alkoholu spôsobila dopravnú nehodu

Ako informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová, Vo štvrtok, 23. marca, predpoludním došlo na miestnej komunikácii v meste Turzovka, okres Čadca k dopravnej nehode. 30-ročná vodička pod vplyvom alkoholu narazila do osobného motorového vozidla. FOTO: Polícia SR - Žilinský kraj

Radka Kostánová|24. marec 2023|15:50:05


Súvisiaci článok
Opitému vodičovi z Rudiny namerali takmer dve promile alkoholu. Teraz čelí obvineniu
Čítajte viac >

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 30-ročná vodička z okresu Čadca viedla osobné motorové vozidlo Smart. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin na parkovisku pri špeciálnej zakladenej škole prednou časťou narazila do osobného motorového vozidla Škoda. Po dopravnej nehode vodička s vozidlom odišla na neznáme miesto bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody. Vodičku vozidla Smart policajná hliadka z Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci vypátrala v blízkosti dopravnej nehody,“ uviedla hovorkyňa Kremeňová.

U vodičky bola vykonaná dychová skúška s pozitívnym výsledkom. Bolo jej namerané 0,99 mg/l (2,06 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Našťastie, k zraneniu ôsob pri dopravnej nehode nedošlo. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

03.JPG


Súvisiaci článok
21-ročná žena jazdila s viac ako 1 promile v čase zákazu viesť motorové vozidlá
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť