Sobota 20. 04. 2024 02:04:42 | Meniny má Marcel

Opitý vodič z Korne nafúkal pri dopravnej kontrole viac ako jedno promile alkoholu

Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová, informovala, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 48-ročného muža z obce Korňa. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|25. marec 2023|17:40:32


Súvisiaci článok
Policajný prezident: V prípade vraždy Daniela Tupého máme stále zadržané dve osoby. Som ešte väčší optimista, ako včera...
Čítajte viac >

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 48-ročného muža z obce Korňa. Pre médiá to potvrdila hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová.

Obvinený 48-ročný muž mal podľa slov hovorkyne viesť v sobotu 18. marca 2023 vo večerných hodinách po miestnej komunikácii v obci Korňa osobné motorové vozidlo značky Opel.

„Policajnou hliadkou bol zastavený a kontrolovaný. Policajti vykonali následne u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,58 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,21 promile. Obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov. Poverený príslušník okresného dopravného inšpektorátu skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža,“ dodala hovorkyňa.


Súvisiaci článok
V Žilinskom kraji zadržali počas akcie Reflex 43 vodičských preukazov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť