Štvrtok 25. 04. 2024 04:00:12 | Meniny má Marek

Fantázia, Peťa vyhrala finále svetového pohára v slalome: „Som šťastná, dnes si to užijeme!“

Veľká gratulácia celého Slovenska patrí Liptáčke Petre Vlhovej, ktorá vyhrala posledný slalom v tejto sezóne vo finále svetového pohára. V Andore predviedla dve výborné jazdy a nedala konkurentkám šancu. Ako sa hovorí, koniec dobrý, všetko dobré! FOTO: Facebook Petra Vlhová First Funs Group/Screenshot JOJ Sport

Michal Filek|18. marec 2023|14:28:32

Dvadsiate ôsme víťazstvo vo svojom dvojstom štarte vo svetovom pohári zaznamenala dnes Petra Vlhová. Na druhom mieste skončila Chorvátka Leona Popovičová a až tretia Američanka Mikaela Shiffrin, ktorá si prebrala malý krištáľový glóbus v slalome. Petra, minuloročná víťazka, skončila tretia.

„Víťazstvo chutí naozaj výborne, pretože vyhrať po takej sezóne, ktorá nebola zlá, ale bola hore-dole, je neopísateľné. Dnes som chcela ukázať to, čo viem. Som šťastná, že mi vyšlo prvé kolo, to druhé bol boj. Zvládla som to, som šťastná a dnes si to užijeme. Keď som videla jednotku v cieli, boli to naozaj neopísateľné pocity,“ povedala Petra po pretekoch pre JOJ Šport.

Zajtra je na programe obrovský slalom, druhá Petina silná disciplína. Štart prvého kola je o deviatej, druhé kolo začne napoludnie.

FOTO Facebook MiroSlav Porubän.jpg FOTO: Facebook MiroSlav Porubän


Súvisiaci článok
Fantastická Petra Vlhová vyhrala prvé kolo slalomu vo finále Svetového pohára
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť