Streda 24. 04. 2024 22:22:32 | Meniny má Juraj

Týždenný horoskop: Čo vás čaká počas tohto marcového týždňa?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Radka Kostánová|13. marec 2023|08:46:35

Baran

Pre Barana bude tento týždeň ťažký. Ak sa necíti najlepšie, je pravdepodobné, že na neho lezie chrípka. Mal by zvoľniť tempo a uvedomiť si, čo je pre neho dôležité. Urobí dobre, ak si každý deň dopraje dávku vitamínov a čerstvé ovocie.

Býk

Na začiatku týždňa zažije Býk hádky a nedorozumenia. Budú však len dočasné, preto by nemal mať zlú náladu. Všetko sa vyrieši v jeho prospech, vďaka čomu získa veľa energie a na konci týždňa môže uzatvoriť výhodnú investíciu.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by tento týždeň nemal odkladať žiadne povinnosti. Postupne by mal plniť všetko krok za krokom, lebo by mal toho na pleciach veľa. So stresom a nahromadenou negatívnou energiou mu pomôžu prechádzky na čerstvom vzduchu.

Rak

Rak by mal tento týždeň staviť na úprimnosť a zodpovednosť. Vďaka tomu, že bude sám sebou, si lepšie získa nové kontakty, ktoré bude nasledujúce dni potrebovať. Prinesú mu do života radosť a na víkend môže naplánovať výlet.

Lev

Tento týždeň by mal Lev vypustiť z hlavy všetky predstavy, ktoré o živote má. Ak by sa na ne príliš naviazal, mohlo by sa stať, že by bol sklamaný a po zvyšok týždňa by mal pesimistickú náladu. Nemal by nad všetkým toľko špekulovať, iba si užívať ľahkosť bytia.

Panna

Človek v znamení Panny by mal poctivo oddeliť prácu od súkromia. Spojenie týchto vecí v jeho živote by nebolo dobré, pretože posledné dni to medzi ním a jeho partnerom škrípalo. Ak sa viac zameria na rodinný život bez práce, bude šťastnejší.

pexels-andrea-piacquadio-3784453.jpg

Váhy

Nasledujúce dni bude človek v znamení Váhy roztržitý. Nebude sa vedieť sústrediť a jeho myšlienky sa budú točiť okolo všetkého, len nie okolo dôležitých vecí. Mal by si dať na to pozor, pretože sa to môže odzrkadliť na jeho zdravotnom stave.

Škorpión

Škorpión môže cítiť smútok. Posledné dni sa snažil poctivo pracovať, ale vytúžené výsledky to neprinieslo. Nemal by však zabúdať na to, že bod, kedy to chce človek vzdať, je väčšinou ten, kedy sa mu začne dariť. Musí len vytrvať.

Strelec

Strelec zažije skvelý týždeň. Počas nasledujúcich dní má šancu zažiť jednu nečakanú akciu, na ktorej možno stretne životnú lásku. Je len na ňom, či bude mať oči dostatočne otvorené na to, aby ju videl a nezmeškal svoju šancu.

Kozorožec

V živote Kozorožca sa všetko vyvíja tým správnym smerom, preto si to nesmie zničiť negatívnymi myšlienkami. Keď bude mať veľa povinností, môže ich delegovať na niekoho iného, len aby neupadol do depresie. Všetko sa vyrieši, preto sa nemá čoho báť.

Vodnár

Opäť je pred Vodnárom nový týždeň a s ním aj veľa povinností. Na chvíľu sa mu môže zazdať, že je to nad jeho sily, ale s pomocou rodiny všetko zvládne a dosiahne svoje ciele. Prežije rozprávkové dni, len sa nesmie vzdávať.

Ryby

Človek v znamení Ryby bude mať na druhej strane oddychový týždeň. Povinností bude málo a tak bude mať konečne čas na seba a svoje koníčky. Mal by zájsť aj na masáž, aby sa jeho namáhané telo uvoľnilo a trochu zregenerovalo. Naberie sily do ďalších dní.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť