Piatok 26. 07. 2024 20:50:17 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Majitelia žilinského podniku Nosorožec PUB vyzvali poslancov mesta, aby vyhoveli protestu prokurátora a zamietli VZN (VIDEO)

Dnes sa v priestoroch žilinského podniku Nosorožec PUB uskutočnila tlačová konferencia majiteľov pubu, na ktorej sa Ján Lešťan a Samuel Sunik vyjadrili k už medializovanému VZN mesta Žilina, ktoré podľa ich slov diskriminuje ich podnik obmedzením otváracích hodín na dvoch konkrétnych uliciach v Žiline. Rovnako vyzvali poslancov MZ v Žiline, aby vyhoveli protestu prokurátora a VZN zamietli. Foto a video: Juliana Krčulová / SP 21 - na fotografii majitelia podniku Nosorožec PUB, vľavo: Ján Lešťan, vpravo: Samuel Sunik

Juliana Krčulová|16. február 2023|12:40:36


Súvisiaci článok
AKTUALITA Poslanci obmedzili víkendovú prevádzku Nosorožca do jednej ráno
Čítajte viac >

Informovali sme vás, že poslanci MZ v Žiline na júnovom zastupiteľstve prerokovali aj návrh na zníženie otváracích hodín podniku Nosorožec PUB. Pôvodný návrh, aby sa zatváralo už o jedenástej, zmenili, takže namiesto o štvrtej, musia majitelia cez víkend zatvoriť o jednej ráno. Poslanci MZ Žilina tak reagovali na sťažnosti a petíciu ľudí žijúcich v okolí, ktorých rušila hlasná hudba a výtržnosti až do skorých ranných hodín.

Dnes sa v priestoroch podniku Nosorožec PUB uskutočnila tlačová konferencia majiteľov pubu, na ktorej sa Ján Lešťan a Samuel Sunik vyjadrili k už medializovanému VZN mesta Žilina, ktoré podľa ich slov diskriminuje ich podnik obmedzením otváracích hodín na dvoch konkrétnych uliciach v Žiline.

Počas konferencie priblížili aj fakt, že 2. decembra 2022 podal prokurátor protest proti predmetnému VZN, o ktorom sa plánuje rokovať aj na mestskom zastupiteľstve, ktoré zasadne v utorok 21. februára 2023. O finálnom výsledku vás budeme informovať.

VIAC sa dozviete v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Útulok Žilina neeviduje od začiatku februára žiaden úhyn psov v súvislosti s nízkymi teplotami a mrazivým počasím (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť