Štvrtok 19. 09. 2024 06:13:21 | Meniny má Konštantín

Polícia pátra po nezvestnej 39-ročnej Zuzane. Nevideli ste ju?

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej žene, 39-ročnej Zuzane Búšovskej, bytom Súľov-Hradná, okres Bytča. Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|10. február 2023|15:28:25


Súvisiaci článok
OR PZ v Žiline odvolalo pátranie po 39-ročnej Zuzane. Nezvestná bola vypátraná a je v poriadku!
Čítajte viac >

Zuzana Búšovská, 39-ročná žena bytom Súľov-Hradná, okres Bytča je podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriely Kremeňovej, vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má modré oči a plavé vlasy dlhé pod lopatky.

Naposledy mala na sebe oblečený trojštvrťový tmavomodrý kabát, nohavice čiernej farby s jemným bielym pruhovaným vzorom a botasky čiernej farby s bielymi prvkami.

„Žena je nezvestné od 4:00 hodiny dňa 10. februára 2023, kedy odišla z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto, do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala žiadne informácie, miesto jej pobytu je neznáme. Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ priblížila Kremeňová a zároveň vyzvala širokú verejnosť:

„Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ.“


Súvisiaci článok
Mesto Žilina neplánuje rozširovať kamerový systém na platforme Smart city (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť