Utorok 23. 04. 2024 13:23:02 | Meniny má Vojtech

Týždenný horoskop: Čo vás čaká počas nasledujúcich dní?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aký bude váš nasledujúci týždeň podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Ivan Samkov na Pexels.com

Radka Kostánová|6. február 2023|08:00:15

Baran

Tento týždeň by sa mal Baran venovať svojim priateľom a zavolať ich von. V poslednom čase ich zanedbával, pretože mal veľa povinností, ale v jeho živote musí nastať zmena. Pokiaľ by sa na svojich kamarátov vykašľal, vrátili by mu to.

Býk

U Býka konečne zavládne pokojná atmosféra, preto by mal svoju energiu investovať do partnerského vzťahu. S rodinou bude všetko v poriadku, v práci nebudú žiadne problémy a tak sa môže venovať partnerovi a budovaniu vzťahu. Nemal by zabúdať na to, že to ovplyvní jeho budúcnosť.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by si na tento týždeň nemal plánovať náročné aktivity, lebo bude mať veľa povinností. Ak nebude niečo stíhať, nemal by sa hanbiť požiadať o pomoc. Dobrí ľudia stále existujú a keď mu pomôžu, bude si môcť aspoň počas víkendu oddýchnuť.

Rak

Nasledujúce dni prinesú Rakovi šokujúcu informáciu. Hoci sa jeho život vyvíjal dobrým tempom, teraz sa môže zastaviť. Avšak, novinku by si mal nechať pre seba, lebo ak by ju rozšíril, spôsobil by problémy.

Lev

Lev sa počas nasledujúcich dní bude cítiť najlepšie v spoločnosti svojej lásky. V jeho živote sa môžu objaviť veci, ktoré ho rozčúlia a poháda s rodinou. Partner bude jediný, kto ho dokáže pochopiť a bude sa pri ňom cítiť bezpečne. Nemal by však zabúdať ani na svoje zdravie a piť dostatok vody.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal tento týždeň šetriť, inak si môže spôsobiť úraz. Posledné dni boli pre neho náročné, preto si potrebuje oddýchnuť a venovať sa niečomu inému, než je práca. Počas týždňa by si mal nájsť aspoň jeden deň na aktívny oddych a rozmaznávanie tela.

pexels-ivan-samkov-4240586.jpg

Váhy

Nasledujúce dni budú pre človeka v znamení Váhy mierne stresujúce. Práce bude veľa a zoznam povinností nebude mať konca kraja. Ak si na seba nedá pozor, môže sa cítiť preťažený a privolať si bolesť chrbta. Nemal by zabúdať na zdravú stravu a pravidelný pohyb.

Škorpión

Škorpión by mal tento týždeň rozmazávať svojich blízkych. Robia pre neho dosť veľa, len si to neuvedomuje, pretože je zavalený prácou. Mal by spomaliť a vychutnať si to, že má okolo seba dobrých ľudí. Po práci sa môže staviť v obchode a navariť im večeru, či kúpiť darček.

Strelec

Strelec má za sebou taktiež náročné dni, preto by mal tento týždeň zvoliť miernejšie tempo a dávať si pozor na zdravie. Ak bude pociťovať bolesť hlavy alebo škrabanie v krku, nemal by to podceňovať. Preventívna prehliadka u doktora je vždy dobrý nápad. Možno odhalí niečo, čo ani on sám nevie.

Kozorožec

Kozorožec má pred sebou bezchybný týždeň, počas ktorého sa mu podarí všetko, do čoho sa pustí. Už počas prvých dní sa môže prejaviť jeho sila a energia, ktorá mu zabezpečí samé pochvaly. Pokojne môže riskovať v každej oblasti, nemá čo stratiť, len získať.

Vodnár

Vodnár by mal tento týždeň vyraziť za adrenalínovým dobrodružstvom. Už dlhší čas sa nezabával, preto mu prospeje vypustiť paru a odviazať sa. Vďaka tomu sa mu budú neskôr lepšie plniť povinnosti a pripraví sa zodpovednejšie na výzvy, ktoré ho čakajú počas februára.

Ryby

Človek v znamení Ryby sa nemal nútiť do niečoho, čo sám nechce. Mal by byť sám sebou a vedieť povedať „nie“, inak ho môžu ľudia zneužívať. Voľné dni by mal tráviť podľa svojich predstáv a počas tých pracovných sa sústrediť len na svoje povinnosti. S týmto prístupom prežije týždeň vo veselej nálade.


Súvisiaci článok
Horoskop na február: Čo vás čaká v milostnej oblasti a na Valentína?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť