Štvrtok 18. 04. 2024 06:02:52 | Meniny má Valér

Žilinský bombardér Leo Borák začal nový rok vo veľkom štýle! (VIDEO)

Držiteľ najlepšieho KO roku 2022, Leo Borák, ktorý pôsobí v žilinskom Diamond Gyme, v súboji mladých talentov potvrdil obávané rany a v druhom kole PML 6: Homecoming ukončil Tomáša Bartáka po sérii troch knockdownov. Foto a video: Facebook / OKTAGON MMA a PML

Juliana Krčulová|30. január 2023|14:31:47

Vypredaná Mestská športová hala v Trenčíne bola miestom ďalšieho neskutočného podujatia z dielne PML - PML 6: Homecoming. V česko-slovenskom derby sa stretli aj dve obrovské nádeje domácej scény - žilinský zápasník klubu Diamond Gym Žilina, Leonard Borák nastúpil proti osemnásťročnému Tomášovi Bartákovi, ktorý na PML 5 porazil favorizovaného Breita a bol odhodlaný pripísať si na svoje konto aj ďalšie zvučné meno.

Ako uviedla organizácia Professional Muaythai League, Leo Borák však opäť ukázal, prečo je považovaný za jedného z top zápasníkov domácej scény:

„Talentovaného Bartáka ukončil predčasne v 2️. kole a po zápase si jasne povedal o titulovú šancu vo váhe do 60kg. Leo to má v PML zatiaľ 3:1, pričom všetky svoje výhry získal pred limitom a je aktuálnou 2️ v rebríčku. Pred ním je len Klimáček, s ktorým sa v amatérskom ringu pod pravidlami MuayThai už dvakrát stretli, vždy vo finále Majstrovstiev Slovenska, raz odchádzal ako víťaz Borák a neskôr skóre dorovnal Klimáček na 1:1. Titulový súboj by tak zavŕšil trilógiu zápasov pod pravidlami MuayThai a rozhodol o aktuálnej domácej 1️ vo váhe do 60kg!“ priblížila organizácia PML na sociálnej sieti.


Súvisiaci článok
Špeciálne dresy MŠK Žilina vydražili za 700 eur. Financie putujú na podporu aliancie NIE RAKOVINE
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť