Streda 27. 03. 2024 01:47:50 | Meniny má Alena

Týždenný horoskop: Čo vám prinesie prelomový týždeň?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: krakenimages na Unsplash.com

Radka Kostánová|30. január 2023|07:32:59

Baran

Nový týždeň poteší najmä človeka v znamení Barana. Môže sa tešiť na veľké zmeny v oblasti lásky, preto by mal byť uvoľnený. Pokiaľ je vo vzťahu, môže sa s partnerom posunúť ďalej a urobiť ďalší krok. Ak je sám, môže mať šťastie na stretnutie so spriaznenou dušou.

Býk

Býka, bohužiaľ, môže potrápiť choroba. Mal by si dávať pozor najmä na priedušky a krk. Začiatkom týždňa v ňom môže pocítiť mierne škriabanie, čo môže prerásť do väčších bolestí. Akonáhle bude cítiť únavu a vyčerpanosť, mal by oddychovať.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by mal byť tento týždeň viac spoločenský. V poslednej dobe trávil svoj voľný čas osamote, čo je správne, no niekedy to môže byť na škodu. Keď sa mu podarí stretnúť starých známych, ožije a bude sa cítiť spokojný. Títo ľudia jeho život obohatia.

Rak

Rak bude mať problémy v súkromnej oblasti, no na druhej strane sa mu bude dariť v práci. Pravdepodobne to bude pre neho stresujúci týždeň, pretože hádky a nedorozumenia nemá rád. V každej situácii by si mal zachovať chladnú hlavu, aby si s niekým nezničil priateľstvo.

Lev

Lev bude mať od pondelka veľa energie, preto by mal značnú časť práce urobiť práve vtedy. Postupne bude jeho energia klesať, čo môže využiť na kurz jogy a duševne spomaliť. Keď urobí prácu, môže bez výčitiek uvoľniť svoju myseľ a zvyšok týždňa sa venovať len sebe.

Panna

Človek v znamení Panny sa môže tešiť na optimistický týždeň. Ak je vo vzťahu, jeho polovička si pre neho pravdepodobne pripraví prekvapenie a poteší ho. Pokiaľ je však single a nemá partnera, práve tento týždeň môže byť na hľadanie lásky ten pravý. Mal by sa do toho pustiť.

brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Brooke Cagle na Unsplash.com

Váhy

Človek v tomto znamení prežije ideálny týždeň. Keďže je rodinne založený typ, môže skúsiť pomôcť rodine vyriešiť nejaké problémy. Ak uspeje, nikto mu to nezabudne a nabudúce sa môže on spoľahnúť na nich. Koniec týždňa mu prinesie potešenie, na ktoré už dlho čakal.

Škorpión

Škorpión môže zažiť pár nepríjemných situácií, ak si nedá pozor na jazyk. Bude lepšie, ak sa tento týždeň bude držať v úzadí a nebude sa púšťať do hádok, ktoré sa ho netýkajú. Nie je správne, aby zasahoval do vecí, do ktorých nevidí. Len vďaka tomu bude mať veselú náladu.

Strelec

Strelec by si mal uvedomiť, čo je pre neho v živote dôležité. Nepotrebuje strácať čas pri ľuďoch, ktorí ho len využívajú a keď potrebuje niečo on, tvária sa, že neexistujú. Keď bude mať správne nastavené priority a hranice, nič zlé sa mu nestane.

Kozorožec

Kozorožca čaká tento týždeň veľa povinností. Kvôli tomu pravdepodobne nestihne udalosti, ktoré ho čakajú v súkromnej oblasti, no nakoniec všetko dobre dopadne. Potvrdí si, že sa neoplatí stresovať pre niečo, čo neovplyvní.

Vodnár

Začiatok týždňa u Vodnára nebude najlepší, no všetko sa zmení od jeho polovice. Polepšiť sa mu môže v pracovnej oblasti, aj v oblasti lásky. Je len na ňom, ako na tieto situácie zareaguje. Buď si nájde nový vzťah alebo sa mu otvoria nové dvere v jeho kariére.

Ryby

Človek v znamení Ryby by mal byť tento týždeň sám sebou. Neoplatí sa mu pretvarovať, pretože na to aj tak všetci prídu a budú z neho sklamaní. Lepšie výsledky dosiahne vtedy, keď si zachová pravú tvár a poteší všetkých naokolo svojimi vtipmi.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť