Piatok 26. 07. 2024 13:19:57 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Cestujúci SAD, zbystrite pozornosť! Od 5. februára sa mení cestovný poriadok

Od nedele 5. februára 2023 sa mení cestovný poriadok spoločnosti SAD Žilina. Spoločnosť preto vyzýva cestujúcich, aby si overili, či nedošlo k úprave cestovných poriadkov na linkách, ktorými pravidelne cestujú. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|28. január 2023|11:30:11


Súvisiaci článok
Na podporu zelených opatrení získalo mesto takmer 300-tisíc eur
Čítajte viac >

Zmeny cestovných poriadkov v regióne Horné Považie boli podľa slov zástupcov spoločnosti SAD Žilina uskutočnené prevažne z dôvodu dopravnej obslužnosti a zmeny organizácie dopravy na linkách Bytča, Horný Vadičov, Nesluša, Kysucké Nové Mesto, Ochodnica, Lodno, Mojš, Dolná Tižina, Ovčiarsko, Lietavská Závadka, Turie, Stránske, Kamenná Poruba, Rajec, Čičmany, Malá Čierna a Ďurčiná.

„Ďalej boli tiež zapracované zmeny na základe požiadaviek cestujúcich a obecných úradov Štiavnik, Kotešová, Ochodnica, Blatnica, Lysica, Kotrčiná Lúčka. V rámci regiónu Turiec budú realizované zmeny na linke Martin – Príbovce - Blatnica, kde boli zapracované zmeny na základe požiadavky obce Blatnica a z prevádzkovej potreby,“ priblížili zástupcovia spoločnosti.

V regióne Kysúc dôjde podľa ich slov k zmenám v cestovných poriadkoch prímestskej autobusovej dopravy na základe požiadaviek cestujúcich, obecných úradov Oščadnica, Vysoká nad Kysucou a tiež v súvislosti s prípojmi k vlakom a od vlakov. Okrem toho sa cestovné poriadky menili aj z dôvodu nadväznosti na vybrané autobusové linky.

KOMPLETNÝ ZOZNAM zmenených cestovných poriadkov, ktoré nadobudnú platnosť v nedeľu 5. februára 2023, nájdete na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
V Lietavskej Lúčke chcú primárne podporovať prácu miestnych obyvateľov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť