Piatok 29. 03. 2024 04:30:15 | Meniny má Miroslav

Týždenný horoskop: Čo vám prinesie posledný januárový týždeň?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: fauxels na Pexels.com

Radka Kostánová|23. január 2023|07:49:46

Baran

Baran by tento týždeň nemal myslieť negatívne. Zo začiatku to tak nemusí vyzerať, no má pred sebou celkom úspešné dni. Povinností nebude mať veľa, preto by mal zbierať energiu na víkend, kedy sa môže vybrať na malý výlet.

Býk

Býk má pred sebou zvláštne dni, pretože ho čakajú samé zaujímavé akcie. Záleží len na ňom, ako všetko dopadne a či to budú udalosti príjemné alebo nepríjemné. Zlaté pravidlo je, aby hľadal rovnováhu a nestratil hlavu pre niečo, čo je len chvíľkový ošiaľ.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by nemal zaspať na Vavrínoch, ako sa hovorí. Posledné dni pre neho boli skvelé, no to neznamená, že by mal poľaviť. Keď sa bude snažiť tento týždeň vykonať čo najviac práce, má šancu na sladkú odmenu, ktorá ho poteší.

Rak

Raka čakajú samé prekážky. Preto by sa mal snažiť každý deň načerpať veľa pozitívnej energie, aby všetky povinnosti zvládol s ľahkosťou a nemal žiadne starosti. Pokiaľ by taký nebol, s každým by sa pohádal a mohol by stratiť dobrého priateľa.

Lev

Lev sa na začiatku týždňa môže cítiť prepracovaný a vyčerpaný, pretože posledné dni robil na 120 %. Potrebuje si oddýchnuť, preto urobí dobre, ak si zoberie pár dní dovolenku a vyčistí si hlavu. Môže začať športovať alebo cvičiť jogu.

Panna

Človek v znamení Panny má pred sebou šťastné obdobie. Počas nasledujúcich dní sa mu všetko podarí a každú úlohu zvládne s ľahkosťou a včas. Hviezdy stoja naozaj na jeho strane, preto sa nemusí báť riskovať a uzatvárať obchody.

pexels-gustavo-fring-4872047.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Gustavo Fring na Pexels.com

Váhy

Tento človek by sa mal zamerať na seba. Dokáže veľa dávať, ale čo tak prijímať? Tento týždeň by mal zo seba urobiť prioritu a zamerať sa na to, čo ho naozaj robí šťastným. Môže si vybrať šport, čítanie kníh alebo turistiku. Vďaka tomu prežije celý týždeň s úsmevom.

Škorpión

Škorpióna čaká pohodový týždeň. Doma a ani na pracovisku sa nestrhne žiadna hádka a tak nebude musieť riešiť žiadne spory. Mal by si dopriať dostatok času na to, aby pouvažoval nad tým, akým smerom sa bude uberať jeho život. Teraz je na to ideálna príležitosť.

Strelec

Strelec by si mal pretriediť svojich priateľov. V žiadnom prípade by sa nemal obklopovať toxickými ľuďmi, korí z neho vysávajú energiu. Skôr by sa mal zamerať na ľudí, ktorí na neho stále myslia a podporujú ho. Môže ich potešiť darčekom.

Kozorožec

Kozorožec má taktiež skvelé obdobie na to, aby sa zameral na svoj život a prehodnotil ho. V práci ho nečakajú ťažké úlohy, no môže ho zaskočiť jedna pracovná príležitosť. Je len na ňom, či ju prijme alebo nie. Od nej sa bude odvíjať ďalšia akcia.

Vodnár

Vodnár bude mať celkom rýchly týždeň. Každý deň sa nájde toľko vecí, povinností a kreatívnych možností na to, čo môže robiť, že sa vôbec nezastaví. Nemal by premrhať tento týždeň ničnerobením, ale poriadne sa oprieť do toho, čo mu ide najlepšie. Len tak sa zlepší.

Ryby

Človek v znamení Ryby prežije naozaj zaujímavý týždeň. Ak je vo vzťahu, bude mať s partnerom miernu hádku, no nič vážne, čo by nevyriešili. Pokiaľ je však single, môže stretnúť osobu, s ktorou si bude rozumieť do hĺbky.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť