Streda 17. 04. 2024 18:22:11 | Meniny má Rudolf, Rudolfa

Nový portál bezrealitiek.sk vám pomôže s predajom, kúpou či prenájmom nehnuteľnosti

Pomôcť s predajom a výberom nehnuteľnosti vám teraz môže nový internetový portál z portfólia beNOW media group. Jeho názov je Bezrealitiek.

Inzercia |17. január 2023|11:25:13

Nájdete ho na adrese bezrealitiek.sk.

Ako už prezrádza samotný názov portálu, ide o webovú stránku, na ktorej viete jednoducho a hlavne bez zbytočných poplatkov realitným kanceláriám predať, kúpiť, či prenajať nehnuteľnosť. Vďaka ponuke bytov si môžete prostredníctvom neho zabezpečiť vlastné bývanie jednoducho, sami a bez realitných kancelárií.

Predaj či kúpa nehnuteľnosti nebola nikdy ľahšia. Celý proces inzerovania je priamočiary vďaka jednoduchému, no zato modernému, grafickému dizajnu. Na portál je možná registrácia alebo prihlásenie prostredníctvom Facebooku či Googlu. Registrácia, používanie portálu aj inzerovanie nehnuteľností je úplne bezplatné.

Pre prezeranie inzerátov nie je potrebné prihlásenie ani registrácia. Takisto je bez nutnosti registrácie či prihlásenia možné reagovať na inzerát, teda priamo kontaktovať predajcu prostredníctvom kontaktného formulára umiestneného v konkrétnom inzeráte.

Pre lepšie zviditeľnenie vášho inzerátu môžete využiť prémiové služby a vybrať si z ponuky balíčkov basic, standard a exclusive, v rámci ktorých máte topovanie inzerátu či fixovanie na prvých miestach.

Rýchle a bezplatné riešenie s portálom Bezrealitiek. Nájdite vašu nehnuteľnosť!

Článok bol pripravený v spolupráci s portálom bezrealitiek.sk.


Súvisiaci článok
Získať byt v Žilinskom kraji je stále ťažšie. Ak uvažujete o kúpe, urobte tak čím skôr. Pomôže vám aj portál bezrealitiek.sk
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť