Nedeľa 19. 05. 2024 13:28:53 | Meniny má Gertrúda

Pri dnešnej dopravnej nehode v obci Raková vyhasol život 28-ročného muža

Dnes v skorých ranných hodinách došlo na ceste druhej triedy číslo 487 v katastri obce Raková v okrese Čadca k tragickej dopravnej nehode. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|14. január 2023|09:00:17


Súvisiaci článok
Policajti na Liptove namerali vodičovi o štvrtej ráno viac ako jedno promile
Čítajte viac >

Médiá o dnešnej tragickej dopravnej nehode v obci Raková informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzana Šefčíková.

Ku tragickej dopravnej nehode malo podľa jej slov dôjsť dnes v čase okolo 1:45 hodiny ráno, kedy vodič osobného motorového vozidla značky BMW mal v smere z Čadce z doposiaľ presne nezistených príčin, po tom ako obiehal na mokrej vozovke v ľavotočivej zákrute, naraziť do stromu.

„28-ročný vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Spolujazdec vyviazol bez zranení. U nebohého bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ informovala hovorkyňa.

PREDCHÁDZAJME TRAGÉDIÁM NA CESTÁCH!

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti pátrajú po totožnosti neznámej osoby, ktorú zachytili bezpečnostné kamery (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť