Piatok 26. 04. 2024 05:30:52 | Meniny má Jaroslava

Týždenný horoskop: Jedno znamenie môže nájsť spriaznenú dušu

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: anait film na Pexels.com

Radka Kostánová|2. január 2023|07:56:03

Baran

Baran zažije nasledujúce dni to najlepšie obdobie v živote. V novom roku v jeho živote zatiaľ vládne pohoda a rodinná harmónia. V oblasti práci ho taktiež nečaká nič zlé, všetky povinnosti bude mať do konca týždňa hotové.

Býk

Býk bude mať dobrú náladu, ale všetko sa môže v priebehu dvoch dní zmeniť. Možno ho nahnevá niekto z kolegov alebo blízkych osôb, preto sa uzatvorí do seba a nebude chcieť s nikým hovoriť. Nemal by sa ale báť hovoriť o svojich pocitoch.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov môže prejsť nasledujúcimi dňami veľkou zmenou. Situácie sa nebudú vyvíjať podľa jeho plánov, ale nemal by sa dopredu vzdávať. Keď v sebe nájde motiváciu a chuť, všetko dotiahne do úspešného konca.

Rak

Rak by si mal tento týždeň dávať pozor na zdravie. Jeho imunita bude oslabená prvé dni nového roka, preto urobí dobre, ak zostane doma. Ak by chodil do práce alebo vykonával niečo namáhavé, jeho zdravotný stav by sa pravdepodobne zhoršil.

Lev

Lev sa nemusí ničoho obávať. Všetko pôjde podľa plánov a podaria sa mu dokonca aj veci, o ktorých ani nedúfal. Príjemná atmosféra zavládne aj u neho v rodine, preto sa nemusí obávať, že by bol svedkom nepríjemnej hádky.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal tieto dni tešiť zo života. Nový rok pre neho otvára nové príležitosti, preto by sa mal pripraviť na to, že bude mať veľa povinností. Ak chce byť úspešný, musí začať hneď od začiatku.

pexels-cottonbro-studio-6555445.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: cottonbro studio na Pexels.com

Váhy

Človek v tomto znamení by si mal tento týždeň užívať spoločné chvíle s láskou, nech je to ktokoľvek. Po náročnom konci roka u neho nastane chvíľková stabilita, tak urobí dobre, ak si ju vychutná do sýtosti. Netreba ju považovať za samozrejmosť.

Škorpión

Škorpión by mal zase staviť na svojich priateľov. Kvôli povinnostiam ich dlho nevidel, preto je nový rok ideálna príležitosť na to, aby sa stretli a porozprávali sa. Na prácu by nemal veľa myslieť, lebo nebude mať veľa povinností.

Strelec

Strelec by sa mal aktívne zaujímať o svoj rozvoj. Pokiaľ nevykročí zo svojej komfortnej zóny, bude stále nešťastný a nič mu nepomôže. Keď tento týždeň urobí aspoň 2 nové veci, ktorých sa doteraz bál, môže byť na seba pyšný.

Kozorožec

Kozorožca čaká náročná výzva. Hoci má pred sebou riskantné obdobie, nemusí sa ničoho báť. S dávkou odhodlania a s pomocou kolegov sa mu všetko podarí a možno bude kariérne rásť. Je len na ňom, ako sa ku všetkému postaví.

Vodnár

Vodnára čaká týždeň, počas ktorého bude mať pocit, že je všetko chaotické, ale nakoniec sa dočká rozuzlenia. To, po čom Vodnár túži celý život, ku nemu príde možno teraz. Mal by mať otvorené oči, aby nič nepremeškal.

Ryby

Človek v znamení Rýb bude mať negatívnu náladu, pretože sa mu nepodaria veci v súkromnom živote. Avšak, nemal by upadnúť do depresívnych myšlienok, pretože na konci týždňa môže nájsť spriaznenú dušu.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť