Štvrtok 16. 05. 2024 21:02:50 | Meniny má Svetozár

Skvelá Peťa Vlhová dnes v obrovskom slalome strieborná!

Petra Vlhová získala 62. pódiové umiestnenie vo svetovom pohári. V Semmeringu v Rakúsku získala druhé miesto a zajazdilo najlepšie druhé kolo, hoci tri dni mala žalúdočné problémy a takmer vôbec nejedla. Zajtra ju čaká ďalší obrovský slalom a vo štvrtok slalom. FOTO: printscreen RTVS Šport

Michal Filek|27. december 2022|14:17:08

Obrovský slalom vyhrala Mikaela Shiffrinová o 13 stotín pred Petrou Vlhovou. Liptáčka tak dosiahla vôbec svoje najlepšie umiestnenie v tejto sezóne, hoci od Vianoc bola zdravotne indisponovaná, keď ju trápili žalúdočné problémy.

V cieli pre RTVS Šport zhodnotila dnešné preteky takto: „Som šťastná, že sa mi podarilo dať moju jazdu, lebo prvé kolo nebolo najlepšie. Cítila som sa dobre, som šťastná, že druhé kolo mi vyšlo a že som si udržala pozíciu. Posledné tri dni boli naozaj ťažké. V sobotu 24. decembra ma ráno strašne začalo bolieť brucho, chytila som horúčky, bola som stále na záchode. Tri dni som nič nejedla a bola som v posteli, včera večer som mala prvé jedlo. Bojujem a budem bojovať. Potrebujem sa vrátiť späť do svojej formy a bude to dobré. Urobím maximum, aby som aj zajtra bola v najlepšej forme. Myslela som, že dnes vôbec nenastúpim. Teraz som šťastná, že som tu, aj kvôli fantastickým fanúšikom“.

Zajtra sa o 10.00 začne prvé kolo ďalšieho obrovského slalomu. O 13.00 bude druhé kolo.


Súvisiaci článok
Peťa Vlhová je štvrtýkrát za sebou najlepším športovcom Slovenska. Škriniar štvrtý, Sagan jedenásty, Hrivík pätnásty...
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť