Nedeľa 28. 04. 2024 10:02:37 | Meniny má Jarmila

Deti zo ZŠ Mieru v Bytči usporiadali vianočné trhy a pre nemocnicu vyzbierali 700 eur

Deti zo Základnej školy na Ulici Mieru v Bytči usporiadali minulý týždeň vianočné trhy. Ponúkali na ňom vlastnoručne vyrobené produkty, ale aj napečené dobroty a nápoje. Mnoho z nich potešilo návštevníkov hrou na hudobné nástroje, spevom, či tancom. Spoločne sa im podarilo vyzbierať 700 eur, ktoré darovali Detskému oddeleniu nemocnice v Považskej Bystrici. FOTO: Simona Križanová

Michal Filek|23. december 2022|14:01:07

Aj malé deti vedia robiť veľké rozhodnutia. Presvedčili sa o tom všetci, ktorí navštívili vianočné trhy detí zo ZŠ Mieru v Bytči.

„Počas uplynulého týždňa sme spoločne nasávali sviatočnú atmosféru na vianočných trhoch. Naše žiačky a žiaci nás nesklamali a opäť ukázali veľkosť svojho srdca. Jednotlivé triedy nešetrili zarobenými finančnými prostriedkami a veľkodušne darovali časť zo svojich finančných prostriedkov pre Detské oddelenie nemocnice s poliklinikou v Považskej Bystrici, čím podporili svojich rovesníkov, uvedomujúc si ich vážne zdravotné problémy. Veríme, že sumou 700 eur malým pacientom spríjemníme aspoň trošku vianočné sviatky a vyčaríme im úsmev na ich tvári. To, že sme mohli vykonať dobrý skutok nás bude počas celých sviatkoch hriať na duši. Srdečná vďaka všetkým,“ informovala na sociálnej sieti Mgr. Simona Križanová.


Súvisiaci článok
ZŠ Mieru v Bytči získala 100-tisíc eur na projekt, prostredníctvom ktorého pomôžu znevýhodneným žiakom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť