Štvrtok 18. 04. 2024 17:57:22 | Meniny má Valér

V obci Mojš pri Žiline mal na voľno pustený agresívny vlčiak roztrhať kocúra priamo pred domom jeho majiteľov (VIDEO)

Kristína sa vo Facebookovej skupine obce Mojš podelila o svoju nepríjemnú skúsenosť z pondelka 5. decembra 2022, kedy im na voľno pustený vlčiak, dva metre pred bránkou, roztrhal ich kocúra. Celý incident pravdepodobne videl aj majiteľ agresívneho psa, ktorý ho ku sebe následne privolal a z miesta odišiel. POZOR! UPOZORŇUJEME, ŽE OBSAH NIE JE VHODNÝ PRE MALOLETÉ OSOBY A CITLIVÉ POVAHY. Foto: ilustračné / Dogfoodsmart.com Video: Facebook / Kristína Kubičková

Juliana Krčulová|6. december 2022|18:47:10


Súvisiaci článok
Policajti zadržali u tridsaťjedenročného muža zo Žiliny takmer päťsto dávok drogy (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Obyvateľka obce Mojš pri Žiline, Kristína, sa vo Facebookovej skupine obce podelila o svoju nepríjemnú skúsenosť z pondelka 5. decembra 2022 v noci, kedy im priamo pred domom na voľno pustený vlčiak roztrhal ich čierno-bieleho kocúra:

„Takto zabil o 0:20 v pondelok nášho kocúra krátkosrstý vlčiak s čiernymi ušami pustený na voľno. Na kamerovom zázname je aj vidieť, ako si ho majiteľ volá k sebe, a nášho kocúrika bez povšimnutia nechá v strede cesty dva metre pred bránkou,“ uviedla vo svojom príspevku Kristína a ďalej informovala, že pár hodín predtým sa za ich domom pohyboval pravdepodobne ten istý pes a tiež bol pustený na voľno:

„Oco ledva stihol schmatnúť našu maltezáčku. Dnes to bol náš Murko, kto/čo to bude nabudúce? Predstavte si, že idete o dve ulice z domu z návštevy, napríklad s dieťaťom, a tento pes po vás, vašom dieťatku vyštartuje? Alebo po vašom psíkovi alebo mačke? Ten človek mohol aspoň zazvoniť, Murko mohol zomierať pri nás, mohli sme ísť s ním na veterinu, ak už nič,“ opísala vo svojom príspevku znepokojená Kristína.


Súvisiaci článok
Opitý šofér v nedeľu v Žiline demoloval
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť