Štvrtok 25. 04. 2024 19:17:36 | Meniny má Marek

Aj Spravodajský portál Žilina SP 21 podporuje rozvoj talentov Žilinského kraja!

Záleží nám na rozvoji mladých talentov Žilinského kraja, a preto sme sa rozhodli podporiť ich rast aj finančne. Spoločnosť Teraz a.s. rozdelí až 1 000 eur piatim talentovaným športovcom a umelcom, ktorých si spomedzi štyridsiatich štyroch kandidátov zvolíte vy! Foto: Koláž SP 21

Juliana Krčulová|6. december 2022|11:59:16

Spravodajský portál Žilina SP 21 už dvanásť mesiacov objavuje talenty Žilinského kraja prostredníctvom pravidelnej sobotňajšej rubriky. Medzi objavenými talentmi môžete nájsť rovnako športovcov, ako aj umelcov do dvadsaťdva rokov. V prvej vekovej skupine od osem do jedenásť rokov sme doposiaľ objavili osem talentov, druhá veková skupina od dvanásť do trinásť rokov zahŕňa jedenásť talentov a vo veku od štrnásť do šestnásť rokov sme objavili osem talentov. Veková skupina od sedemnásť do osemnásť rokov zahŕňa desať objavených talentov Žilinského kraja a v poslednej vekovej skupine od devätnásť do dvadsaťdva rokov je sedem talentov.

Podporiť svojich favoritov môžete prostredníctvom Facebookového profilu Spravodajského portálu Žilina SP 21 v sekcii Albumy, kde nájdete všetkých doposiaľ objavených štyridsaťštyri talentov rozdelených do skupín podľa veku. Hlasovanie bude prebiehať prostredníctvom získavania „lajkov“ na konkrétnych fotografiách športovcov a umelcov. V každej z piatich kategórii zvíťazí iba jeden talent, ktorý získa od spoločnosti Teraz a.s. finančnú odmenu v hodnote 200 eur na rozvoj svojho talentu.

Hlasovanie prebieha od dnes 6. decembra 2022 a potrvá do nedele 18. decembra 2022 do polnoci. V pondelok 19. decembra 2022 vyhlásime prostredníctvom Facebookového profilu Žilina SP 21 víťaza v každej kategórii, ktorému následne na narodeninovej oslave Spravodajského portálu v stredu 21. decembra 2022 slávnostne odovzdáme finančné odmeny.

HLASOVAŤ MÔŽETE V PIATICH VEKOVÝCH KATEGÓRIÁCH:

Všetkým talentom želáme veľa šťastia a v redakcii SP 21 držíme palce!

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť