Štvrtok 25. 04. 2024 03:22:16 | Meniny má Marek

Týždenný horoskop: Niekto zažije vzrušujúci týždeň, iný by sa mal držať v úzadí

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: fauxels na Pexels.com

Radka Kostánová|5. december 2022|07:45:08


Súvisiaci článok
Horoskop na december: Aký bude váš posledný mesiac v roku?
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana by sa nemal báť investovať. Tento týždeň bude pre neho šťastným, pretože sa mu podaria všetky obchody a možno aj niečo naviac. Keď bude dôverovať svojej intuícii, všetko dobre dopadne a zbohatne.

Býk

Býk by sa tento týždeň nemal uspokojiť s málom. Pokiaľ ho bude chcieť niekto zlákať na zlé chodníčky, mal by si stáť tvrdohlavo za svojím a nepoľaviť. Môže sa stať, že sa poháda s rodinnými príslušníkmi, no otvorený rozhovor všetko vyrieši.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov bude mať nasledujúce dni šťastie na lásku. Môže sa stať, že mu do života vstúpi osoba, ktorá naplní jeho srdce až po okraj. Otázkou zostáva, kto bude tá osoba. Možno ju má celý čas pod nosom alebo stretne cudzinca.

Rak

Rak by mal dať na skúsenosti starších. Tento týždeň sa mu neoplatí riskovať, lebo by mohol veľa stratiť. Avšak, keď sa bude držať dobre mienených rád, podarí sa mu aspoň polovica jeho plánov a v povinnostiach sa nestratí.

Lev

Človek v znamení Leva by si mal vyriešiť záležitosti v oblasti lásky. Pokiaľ by na partnera tlačil, nedopadlo by to dobre. Keď je Lev single a chce niekoho zaujať, nemal by sa báť urobiť prvý krok. Vďaka tomu možno nájde lásku.

Panna

Tento človek by sa mal držať v úzadí. Počas nasledujúcich dní by mu nevhodná spoločnosť mohla narobiť dosť veľké problémy, preto bude lepšie, ak sa stiahne. Oddychový týždeň prospeje nielen jemu, ale aj jeho peňaženke.

sirka.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Andrea Piacquadio na Pexels.com

Váhy

Človek v znamení Váhy môže zažiť vzrušujúci týždeň. Hoci toho bude mať viac než dosť, všetko stihne ešte v predstihu a záver týždňa spolu s víkendom vyzerá sľubne. V osobnom živote sa možno poteší prekvapeniu, na ktoré už dlho čakal.

Škorpión

Keď sa niečo Škorpiónovi nepodarí, nemal by sa ľahko vzdávať. Podarí sa to nabudúce, tak nech nestráca nádej. Má za sebou lenivé dni, preto mu do života príde trochu adrenalínu a nebezpečenstva. Aspoň ho to preberie k životu.

Strelec

Strelcovi porastie autorita. Stane sa tak vďaka tomu, lebo je usilovný a pracuje aj vtedy, keď sú ostatní už doma a oddychujú. Mal by sa snažiť pracovať aj v domácnosti, aby mal pred Vianocami v dome poriadok. Nebude v strese a sviatky si užije.

Kozorožec

Kozorožec by sa tento týždeň mal zamerať na zdravie. Hoci dostal do vienka tuhý korienok, môže sa stať, že prechladne a nebude mať energiu na žiadnu prácu. Keď zaradí do jedálnička ovocie a zeleninu, mal by byť čoskoro fit, no pokojný režim musí dodržiavať aj počas víkendu.

Vodnár

Vodnár bude celkom spokojný. Žiadne hádky ho nečakajú, no mal by si dávať pozor na povinnosti. Od utorka sa nakopia, preto je dobré, aby mal pripravený plán. Vďaka nemu stihne aj prácu, aj súkromný život. Rovnováha mu pomôže k relaxu.

Ryby

Človek v znamení Rýb sa dozvie prekvapivú novinku. Odhalí, že osoba, pre ktorou ho všetci varovali, nie je až taká zlá, ako vyzerala. Ak by však došlo k nedorozumeniu, mal by zachovať chladnú hlavu a neťahať do záležitostí city.


Súvisiaci článok
Tradičné podujatie Vianoce na UNIZA sa bude aj tento rok niesť v charitatívnom duchu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť