Piatok 03. 05. 2024 10:13:29 | Meniny má Galina, Timea

Dvadsaťjedenročný Mikulášan napadol maloletého chlapca a pod hrozbou násilia mu ukradol mobilný telefón

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši vypátrali a zadržali podozrivého dvadsaťjedenročného Dušana z Liptovského Mikuláša, ktorý čelí obvineniu z násilnej trestnej činnosti. Informovala o tom hovorkyňa KR PZ v Žiline, Gabriela Kremeňová. Foto: ilustračné / Scott Webb na Unsplash.com

Juliana Krčulová|2. december 2022|09:30:20


Súvisiaci článok
Dopravná nehoda v Demänovskej doline si, našťastie, nevyžiadala žiadne vážne zranenia
Čítajte viac >

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši obvinil 21-ročného Dušana z Liptovského Mikuláša zo zločinu lúpeže. Média o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.

„Obvinený muž mal v sobotu 26. novembra 2022 v poobedňajších hodinách v meste Liptovský Mikuláš zozadu pristúpiť k maloletému chlapcovi, chytiť ho rukou okolo krku a z vrecka bundy pod hrozbou násilia zobrať mobilný telefón. Následne odišiel na neznáme miesto. Maloletý chlapec neutrpel žiadne zranenie,“ priblížila Kremeňová a ďalej uviedla, že vyšetrovateľ Policajného zboru už spracoval na obvineného muža podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú stále predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
„Sito skončilo, začal advent,“ pripomínajú všetkým motoristom žilinskí policajti
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť