Štvrtok 25. 04. 2024 01:39:48 | Meniny má Marek

Týždenný horoskop: Niekoho potrápia finančné problémy, iného zase vzťah na pracovisku

Nový týždeň, nové výzvy. Ak ste zvedaví, aké dni máte pred sebou, pustite sa do čítania nášho týždenného horoskopu. Znamenie vám odhalí, čo môžete čakať. ILUSTRAČNÉ FOTO: LinkedIn Sales Navigator na Pexels.com

Radka Kostánová|28. november 2022|07:56:46

Baran

Baran zažije tento týždeň pokoj a relax. Počas dní bude mať dostatok času na to, aby si oddýchol a venoval sa aj svojim koníčkom, nie iba práci. Mal by si však dávať pozor na komunikáciu, pretože ak nebude úprimný, môže sa mu to vypomstiť.

Býk

Človek v znamení Býka by si mal strážiť imunitu. Pokiaľ bude cítiť, že na neho lezie choroba, je to jasný znak toho, že niečo podcenil a musí to napraviť. Neoplatí sa mu hazardovať so zdravím, lebo by ho to vyšlo draho. Dobre urobí, ak sa zameria na zeleninu a ovocie.

Blíženci

Blíženci prežijú pomerne náročný týždeň, ale to len preto, lebo si na seba naložili príliš veľa povinností. Keď niečo z úloh vypustia, všetko sa im podarí a majú šancu na úspech v práci. Najväčšiu pozornosť si však zaslúži partner Blížencov, preto by na neho nemali zabúdať.

Rak

Práve Rak je tým človekom, ktorého môžu potrápiť finančné problémy. Ak má peniaze niekde uložené, mal by zmeniť stratégiu, aby neprišiel o svoje úspory. Napriek tomu, že sa nerád púšťa do konfliktov, v banke jeden vyvolať môže. Inak nebude mať v práci veľa povinností.

Lev

Lev by sa mal zamerať na to, že nemôže mať všetko pod kontrolou. Nemal by zbytočne stresovať, pretože by robil jednu chybu za druhou. V práci ho čakajú náročné veci, preto by sa taktiež nemal báť požiadať o pomoc. Všetci mu pomôžu.

Panna

Panne sa môže stať, že sa tento týždeň stretne s kritikou. Občas sa jej nevyhne ani toto perfekcionistické znamenie, samozrejme. Najlepšie riešenie, ktoré sa Panne núka, je prihlásiť sa na nejaký kurz a zlepšovať sa v tom, v čom nie je dobrá.

pexels-linkedin-sales-navigator-1251824.jpg

Váhy

Človek v znamení Váhy sa môže pohádať s niekým, kto mu je srdcu blízky. Nemal by však všetko hádzať za hlavu, každá hádka sa dá predsa vyriešiť. Otvorená komunikácia a úprimnosť je to, čo človek Váhy tento týždeň potrebuje. Vďaka týmto dvom veciam sa mu všetko podarí.

Škorpión

Vzťah na pracovisku potrápi zase Škorpióna. Pokiaľ cíti, že od spriaznenej osoby potrebuje viac a nedáva mu to, mal by si ísť za tým. Keď to neurobí, bude to na konci týždňa ľutovať, lebo v práci bude robiť chybu za chybou.

Strelec

Strelec by mal pracovné veci riešiť tento týždeň s chladnou hlavou. Žiadnu kritiku a ani pripomienky by nemal brať osobne, lebo nebudú od kompetentnej osoby. Jediné, z čoho môže mať Strelec strach, je to, že sa nestihne stretnúť s priateľmi. Chce to lepší manažment času.

Kozorožec

Kozorožec by si mal ujasniť, čo je pre neho dôležitejšie. Či práca, či rodina. Nasledujúce dni ho budú testovať, preto by mal nájsť tú správnu cestu. Pokiaľ zlyhá a vyberie si nesprávne, už sa to nebude dať napraviť a môže o všetko prísť.

Vodnár

Vodnár by mal byť tieto dni pokornejší a priznať si chyby, keď mu náležia. Chváliť sa cudzím perím by vedel každý, no kto sa vie postaviť za svoje chyby a úprimne ich oľutovať? Ak toto Vodnár zvládne, na konci týždňa ho môžu čakať odmeny.

Ryby

Hviezdy doprajú človeku v znamení Rýb šťastný týždeň. Má šancu na to, aby sa mu splnilo všetko, po čom túži. Pokojne môže dôverovať svojim schopnostiam, lebo ho dovedú presne tam, kde sa bude cítiť ako doma. Jediné, čo sa nemusí podariť, je prekvapenie pre priateľov.


Súvisiaci článok
Horoskop na november: Šťastie budú mať Ryby, prekvapenia sa dočká Vodnár
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť