Štvrtok 25. 04. 2024 00:11:21 | Meniny má Marek

Považské múzeum pozýva malých aj veľkých na podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy

Považské múzeum v spolupráci so Spoločnosťou Považskej dráhy Žilina pozývajú malých aj veľkých na obľúbené podujatie Mikuláš v Múzeu dopravy. Záujemcovia sa po dvoch rokoch môžu opäť tešiť na jazdu historickým vlakom a prehliadku Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach, kam sa v sobotu 3. 12. chystá Mikuláš so svojimi pomocníkmi. TEXT a FOTO: Magdaléna Lacková, hovorkyňa

Tlačová správa|23. november 2022|19:30:01


Súvisiaci článok
Príde Zuzka Šujalová, ale uvidíte aj Annu Kareninu. Toto sú kultúrne podujatia týždňa
Čítajte viac >

Historický vozeň M131.1443 zvaný Hurvínek a vozeň M 152.0160 vyrazia zo železničnej stanice v Žiline o 15.20.

V cene spiatočného lístka v sume 5 eur je aj prehliadka Múzea dopravy a stretnutie s Mikulášom, anjelom a čertom. Tí budú na návštevníkov čakať už od 15.30. Stretnúť s nimi sa tak môžu aj deti, ktoré nebudú cestovať vlakom. Mimoriadny historický vlak príde do Rajeckých Teplíc o 16.00 a späť do Žiliny pôjde o 17.40. Cestujúci tak budú mať dostatok času na prehliadku expozície a mikulášsky program. Rodičia môžu svojim ratolestiam vopred objednať balíček v sume 5 alebo 10 eur, ktorý im Mikuláš odovzdá priamo v múzeu.

Mikuláš s anjelom.jpg

„Tešíme sa, že v našom múzeu zase privítame Mikuláša a najmä všetky nedočkavé deti. Radosť v ich očiach je pre nás tým najkrajším zážitkom z celého podujatia. Preto veríme, že ich príde čo najviac a Mikuláš sa poteší ich básničkám či pesničkám,“ dodáva správca Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach Peter Šimko.

Cestovný poriadok je uvedený na webovej stránke Považského múzea, kde sa kupujú lístky na spiatočnú cestu vlakom s prehliadkou múzea a mikulášske balíčky. Počet lístkov aj balíčkov je však obmedzený, preto je nutné zaobstarať si ich online vopred do 30. 11. 2022 na tomto odkaze. Nebude možné kúpiť ich vo vlaku či v múzeu.

Mikuláš v Múzeu dopravy.jpg


Súvisiaci článok
Obľúbené adventné podujatie sa vo Višňovom uskutoční po dvojročnej prestávke
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť