Štvrtok 25. 04. 2024 22:42:20 | Meniny má Marek

Týždenný horoskop: Koho prekvapí rodina a koho zavalia povinnosti?

Ste zvedaví, čo vás čaká tento týždeň? Odhalíte to v tomto článku podľa vášho znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Jason Goodman na Unsplash.com

Radka Kostánová|21. november 2022|08:25:32


Súvisiaci článok
Horoskop na november: Šťastie budú mať Ryby, prekvapenia sa dočká Vodnár
Čítajte viac >

Baran

Človeka v znamení Barana môže v prvých dňoch zavaliť práca, pretože nadriadení od neho budú požadovať výkony na 100 %. Nemal by však pociťovať stres, všetko zvládne s ľahkosťou, vďaka čomu si neskôr zaslúži pochvaly a odmeny.

Býk

Naopak, Býk by mal spomaliť tempo. Aby nerobil zbytočné chyby, môže pár dní pozorovať ostatných, ako to robia oni. Následne sa pustiť do povinností, ktorých nebude veľa. Počas tohto týždňa môže ísť Býk aj niekam na výlet.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov sa na začiatku týždňa môže popáliť. Možno precenil svoje schopnosti, čo sa stáva, avšak vráti ho to o dva kroky dozadu. Od polovice týždňa sa mu však bude dariť a počas víkendu môže zažiť prekvapenie od rodiny.

Rak

Rak by sa mal tento týždeň zamerať na medziľudské vzťahy. Kvalitu by mal zlepšiť hlavne v tom partnerskom, pretože jeho partner sa môže cítiť nedocenený. Ak je single a nikoho nemá, možno si práve teraz niekoho nájde.

Lev

Lev má pred sebou veľmi zaujímavé dni, ktoré mu dajú poriadne zabrať. Veľmi dôležitá bude pre neho motivácia, lebo iba od nej záleží, či sa mu všetko podarí alebo všetko pokazí. Keď sa bude niekedy cítiť unavený, môže svoje sily zregenerovať aktívnym pohybom.

campaign-creators-e6n7uoEnYbA-unsplash.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: Campaign Creators na Unsplash.com

Panna

Pomaly sa blížia Vianoce, no človek v znamení Panny by sa mal tento týždeň držať na uzde. Pokiaľ by hazardoval s financiami, nemuselo by to dopadnúť dobre. Bezhlavé míňanie nie je nič pre neho, preto sa toho môže vzdať a neskôr v decembri bude o to šťastnejší.

Váhy

Bohužiaľ, aj človeka v znamení Váhy čakajú povinnosti. Zosypú sa na neho hneď v pondelok, preto je dôležité, aby si na celý týždeň urobil efektívny plán. Jedine s jeho pomocou sa mu všetko podarí a nič nestratí. Keď sa bude na všetko sústrediť, nič nepokazí a niekto si ho všimne.

Škorpión

Škorpión sa dozvie nečakané informácie, no nemal by zabúdať na to, že klebety sú stále len klebety. Ak si o ňom ľudia myslia niečo nepravdivé, mal by ich ignorovať a nevšímať si ich. Pokiaľ nebude držať jazyk za zubami, môže prísť o veľmi dobrého kamaráta.

Strelec

Strelec by sa mal zamerať na svoje zdravie. Povinností nebude mať veľa, ale chrípková sezóna je tu. Aby neochorel, mal by do svojho jedálnička zaradiť zeleninu a ovocie na dennej báze. Vďaka tomu bude mať viac energie a neochorie.

Kozorožec

Kozorožec by mal prehodnotiť svoj život a možno zmeniť smerovanie. Posledné dni sú u neho plné stereotypu, preto bude lepšie, keď tento týždeň zabudne na prácu a trochu sa odviaže. Adrenalínové veci ho posunú vpred, nemal by sa ich báť.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára by si mal dávať pozor na klamstvá. V práci sa mu môže stať, že ho oklame niekto z blízkych ľudí a kvôli tomu neurobí to, čo má. Bude ho to mrzieť, dokonca sa môže stať, že bude mať depresívne myšlienky. Pomôže mu rodina a kamaráti.

Ryby

Človek v tomto poslednom znamení by sa nemal s nikým hádať. Jeho začiatok týždňa bude úplne perfektný, preto by bola škoda, ak by si nasledujúce dni pokazil stratou priateľa. Keď popracuje na sebakontrole, všetko dobre dopadne a počas víkendu môže oddychovať.


Súvisiaci článok
Aké znamenia zo zverokruhu budú mať šťastný víkend?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť