Štvrtok 02. 05. 2024 20:59:25 | Meniny má Žigmund

Regionálne pracoviská MV SR budú v piatok fungovať v obmedzenom režime

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny v piatok 18. novembra 2022 z dôvodu úsporných opatrení odstavuje vykurovanie vo viacerých svojich budovách. Vzhľadom na to, že niekoľko pracovísk okresných úradov a oddelení dokladov Policajného zboru sídli aj v týchto priestoroch, obmedzený režim sa dotkne aj niektorých miest ŽSK. Foto: Facebook / Ministerstvo vnútra SR

Juliana Krčulová|17. november 2022|19:44:51


Súvisiaci článok
Obec Višňové hľadá darcu vianočného stromčeka, ktorý umiestnia pred kostol
Čítajte viac >

Regionálne pracoviská MV SR, sídliace v budovách rezortu práce a sociálnych vecí, budú v piatok 18. novembra 2022 poskytovať služby v obmedzenom režime. Informovalo o tom Ministerstvo vnútra SR na sociálnej sieti Facebook.

„Na okresných úradoch a klientskych centrách v Malackách, Hlohovci, Piešťanoch, Turčianskych Tepliciach, Novom Meste nad Váhom, Púchove, Partizánskom, Dolnom Kubíne, Tvrdošíne, Krupine, Žarnovici, Kežmarku, Levoči, Humennom a Gelnici bude v piatok verejnosti k dispozícii len podateľňa, a to od 8:00 do 10:00 hodiny,“ priblížili zástupcovia z Ministerstva vnútra SR vo svojom príspevku a ďalej uviedli, že súčasťou niektorých okresných úradov sú aj oddelenia dokladov a dopravné inšpektoráty, ktoré v piatok taktiež nebudú poskytovať svoje služby, konkrétne v mestách Turčianske Teplice, Tvrdošín, Krupina, Žarnovica, Kežmarok, Levoča, Humenné a Gelnica.

Zároveň Ministerstvo vnútra SR pripomína, že v piatok 18. novembra 2022 nebude na žiadnom z oddelení dokladov prijímať žiadosti o vydanie občianskych preukazov, a to z dôvodu avizovanej prípravy na vydávanie biometrických občianskych preukazov s odtlačkami prstov. Klienti, ktorí majú na tento deň vytvorenú online rezerváciu, budú, samozrejme, vybavení.


Súvisiaci článok
V nadchádzajúcom období pribudne v Žiline až 638 nových stromčekov (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť