Piatok 17. 05. 2024 00:24:03 | Meniny má Gizela, Aneta

Pri včerajšej havárii na diaľnici pri Bytči uhorel neznámy muž

Polícia pred malou chvíľou zverejnila podrobnosti o tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala včera večer po sedemnástej pri Maršovej-Rašove, neďaleko Bytče. Na diaľnici tam havarovalo a vznietilo sa auto. Podľa zverejnených policajných správ v ňom uhorel muž. FOTO: Polícia

Michal Filek|14. november 2022|10:05:27

O nehode sme vás informovali krátko po tom, ako sa stala.

Podľa polície viedol doposiaľ neznámy vodič osobné motorové vozidlo Volkswagen Passat v smere od Bratislavy na Žilinu. V ľavom jazdnom pruhu narazil ľavou prednou časťou do betónového zvodidla, následkom čoho došlo k požiaru.

„Po uhasení požiaru bolo vo vozidle na zadnom sedadle nájdené uhorené torzo tela mužského pohlavia neznámej totožnosti a bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ napísali policajti.

Diaľnica bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá.

315494782_1361282828035443_2661787188688276346_n.jpg

„Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ apeluje na vodičov žilinská krajská polícia.


Súvisiaci článok
AKTUALITA Na diaľnici medzi Považskou Bystricou a Bytčou je vážna nehoda. Cesta je uzavretá
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť