Piatok 19. 04. 2024 00:59:40 | Meniny má Jela

Bude to strašidelne zábavné. Do múzea dopravy prídu Addamsovci

Svojrázna rodinka z Ameriky navštívi múzeum. Viete si to predstaviť? My áno! A bude to strašidelne zábavné. V sobotu 19. novembra večer pozývame na špeciálnu zážitkovú prehliadku do Múzea dopravy v Rajeckých Tepliciach. Nechajte sa pod rúškom tmy vtiahnuť do príbehu famílie, ktorú pozná celý svet. Atmosféru umocní prostredie plné historických exponátov, ktoré ponúkne nečakané situácie. TEXT A FOTO: PMZA

Tlačová správa|9. november 2022|17:45:02


Súvisiaci článok
Sezónu na hrade Strečno zakončili strašidelným programom
Čítajte viac >

„Návštevníkov sa snažíme presvedčiť o tom, že múzeum nie je nudné miesto plné vitrín, v ktorých sú uložené predmety. Sú to zaujímavé zbierkové predmety doplnené rôznymi funkčnými exponátmi, replikami, modelmi. Robievame tematické a netradičné prehliadky, aby lektorský výklad zaujal všetky vekové kategórie. Táto prehliadka však bude úplne iná. Kto si chce vypočuť, ako zhodnotí a okomentuje múzeum zvláštna rodinka Addamsovcov, nemal by si ju nechať ujsť,“ pozýva správca Múzea dopravy historik Peter Šimko.

Návštevníci sa môžu tešiť na všetkých členov známej famílie. Okrem Morticie, Gomeza, Wednesday a Pugsleyho nebudú chýbať ani strýko Fester a bratranec Itt.

1665644800351.jpg

„Čakajú vás naozaj bizarné momenty. Uvidíte napríklad, ako to dopadne, keď vláčiky na modelovej železnici bude šoférovať Gomez. Na peróne vedľa múzea bude dokonca pripravená výstava metiel – dopravných prostriedkov pre bosorky. A Vec odkazuje: budú sa diať veci!“ dopĺňa autorka scenára Lenka Zábojníková.

Prehliadky s názvom Addamsovci v múzeu sa budú konať každých 45 minút v čase od 17.15 do 21.00. Sú vhodné pre dospelých a deti staršie ako 12 rokov. Vstupné je jednotné 6 € na osobu.

Adamsovci_v_Muzeu_K2.jpg


Súvisiaci článok
Nad Dedovkou zomrel muž pod vplyvom alkoholu, napriek resuscitácii záchranárov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť