Sobota 18. 05. 2024 14:59:12 | Meniny má Viola

Žilinskí policajti hľadajú majiteľa dámskeho bicykla, ktorý bol nájdený v mestskej časti Závodie

Obvodné oddelenie Policajného zboru Žilina – západ hľadá vlastníka alebo iného oprávneného držiteľa dámskeho mestského bicykla značky LE TOUR DE FRANCE bielej farby, ktorý bol nájdený v žilinskej mestskej časti Závodie. Foto: ilustračné / ArtPhoto_studio na Freepik.com

Juliana Krčulová|26. október 2022|10:45:03


Súvisiaci článok
V Čadci zmizol z uzamknutej pivnice ďalší horský bicykel. Majiteľ ponúka za nájdenie finančnú odmenu
Čítajte viac >

Príslušníci Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – západ vyhlásili verejný opis veci, a to konkrétne dámskeho horského bicyklaa značky LE TOUR DE FRANCE Caravan bielej farby s výrobným číslom DDY1003758, ktorý bol podľa príslušníkov nájdený 25. apríla 2022 v žilinskej mestskej časti Závodie, v blízkosti predajne Coop Jednota pri Rajčianke.

„Vlastník alebo iný oprávnený držiteľ uvedenej veci sa vyzýva, aby sa osobne alebo písomne prihlásil na útvare policajného zboru Žilina – západ, ul. Kuzmányho 32, a to najneskôr do jedného roka od nájdenia veci, a to do 25. apríla 2023, nakoľko po uvedenej lehote sa uvedená vec stane majetkom štátu v zmysle §21 ods. 7 zák. NR SR č. 177/19993 Z.z. o Policajnom zbore v znení neskorších predpisov,“ informoval riaditeľ OO PZ Žilina – západ, Jozef Kubaška.

Snímka.JPG Foto: OO PZ Žilina - západ


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti hľadajú majiteľov zaistených vecí (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť