Štvrtok 18. 04. 2024 22:00:51 | Meniny má Valér

„Keď piješ, nešoféruj, keď šoféruješ, nepi alkohol!“ vyzývajú žilinskí policajti

Príslušníci Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline zistili pri včerajších kontrolách hneď niekoľko vodičov motorových vozidiel, ktorí pred jazdou požili alkoholické nápoje. Tridsaťpäťročná žena z okresu Martin spôsobila aj dopravnú nehodu. Foto: ilustračné / User18526052 na Freepik.com

Juliana Krčulová|22. október 2022|10:30:42


Súvisiaci článok
Dôchodca z Liptovského Mikuláša nafúkal pri kontrole takmer dve promile
Čítajte viac >

Žilinskí policajti na svojom oficiálnom Facebookovom profile informovali o podgurážených vodičoch motorových vozidiel, ktorí mali pri včerajšej dychovej kontrole na alkohol pozitívne výsledky.

Príslušníci KR PZ v Žiline v piatok 21. októbra 2022 okolo 7:30 hodiny ráno na miestnej komunikácii v Martine podrobili tridsaťpäťročnú ženu pri dopravnej nehode dychovej skúške na alkohol. Tá podľa policajtov ukázala pozitívny výsledok 0,69 mg/l, čo je 1,44 promile.

Tesne popoludní zastavili príslušníci polície aj päťdesiatjedenročného muža z okresu Martin, ktorý pri dychovej skúške nafúkal 0,59 mg/l, čo predstavuje 1,23 promile.

image.jpg Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Hliadka žilinských policajtov zastavila v piatok 21. októbra okolo 10:30 hodiny v Rajeckých Tepliciach, okres Žilina, na miestnej komunikácii aj 47-ročného muža z okresu Žilina, ktorému dychová skúška na alkohol vyšla s výsledkom 1,02 mg/l, čo je 2,13 promile.

Včera došlo v Žiline na ceste II. triedy k dopravnej nehode, pri ktorej skončilo motorové vozidlo mimo komunikáciu a prevrátilo sa na strechu. Ako uvádzajú príslušníci KR PZ v Žiline, vodič motorového vozidla nie je doposiaľ známy, avšak vo vozidle sa okrem vodiča nachádzali ešte dve osoby. Obaja účastníci sa podrobili dychovej skúške na alkohol, pričom žena nafúkala 0,86 mg/l, čo je 1,79 promile a muž 1,20 mg/l, čo predstavuje 2,50 promile.


Súvisiaci článok
Kamery zachytili neznámeho muža, ktorý môže prispieť k objasneniu požiaru v Kysuckom N. Meste. Poznáte ho?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť