Piatok 29. 03. 2024 11:36:27 | Meniny má Miroslav

Talenty Žilinského kraja: Volejbalistky Sofia Oravcová a Lucia Šimková (FOTO + VIDEO)

Deväťročná Sofia Oravcová navštevuje štvrtý ročník na Základnej škole v Lietavskej Lúčke a volejbalu sa venuje štyri mesiace. Desaťročná Lucia Šimková chodí do piatej triedy na Základnej škole Vendelína Javorku v Žiline a volejbal jej učaroval už pred rokom. Obe reprezentujú volejbalový klub OŠK Lietavská Lúčka pod vedením svojho trénera Júliusa Garana. Foto a video: Juliana Krčulová / SP 21

Juliana Krčulová|9. október 2022|10:00:06


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Šachista a stolnotenista Daniel Kulich (ROZHOVOR + FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

„Volám sa Sofia Oravcová, mám deväť rokov, chodím do štvrtého ročníka na Základnú školu Lietavská Lúčka a volejbal hrávam za OŠK Lietavská Lúčka,“ predstavila sa našej redakcii talentovaná športovkyňa, ktorú doplnila jej spoluhráčka: „Ja som Lucia Šimková, chodím do piateho ročníka na Základnú školu Vendelína Javorku, mám desať rokov a hrávam volejbal za Lietavskú Lúčku,“ povedala na úvod nášho rozhovoru nadaná Lucia.

DSC_0025.jpg

DSC_0031.jpg

Deväťročná Sofia sa volejbalu venuje ešte len štyri mesiace a o volejbalovom klube OŠK Lietavská Lúčka sa dozvedela od svojej sesternice: „Volejbal hrávam štyri mesiace a hrávam za OŠK Lietavská Lúčka. K volejbalu som sa dostala tak, že ma naň zavolala moja sesternica, že budeme spolu hrávať,“ priblížila Sofia. Lucia sa volejbalu venuje už jeden rok a dopočula sa o ňom od svojej kamarátky Rebeccy: „Volejbalu sa venujem už jeden rok, chodí tu hrávať aj moja kamarátka Rebecca, ktorá mi povedala o klube OŠK Lietavská Lúčka,“ ozrejmila našej redakcii desaťročná žiačka ZŠ Vendelína Javorku.

DSC_0037.jpg

DSC_0069.jpg

V našom video-rozhovore nám ďalej opísali, ako prebiehajú ich tréningy, na akú súťaž sa aktuálne so svojím tímom mladších žiačok pripravujú a pár slov o ich budúcich plánoch nám povedal aj tréner OŠK Lietavská Lúčka, Július Garan.

DSC_0051.jpg

DSC_0075.jpg


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Speváčka a folkloristka Anna Kukučiková (ROZHOVOR + FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť