Piatok 19. 04. 2024 09:37:46 | Meniny má Jela

V mestskej časti Budatín čiastočne uzatvoria niektoré ulice

Mesto Žilina a Združenie pod Dubňom, ktoré realizuje projekt dostavby zriaďovacej stanice Žilina – Teplička a nadväzujúcej infraštruktúry pre Železnice Slovenskej republiky, upozorňuje motoristov na plánovanú čiastočnú uzávierku Ulice K múzeu, Topoľovej ulice v križovaní s Ulicou Na starej hradskej v mestskej časti Budatín v termíne od 3. októbra do 14. októbra. Dôvodom je napojenie a osadenie verejného osvetlenia na železničnom moste cez Váh. Text a foto: Vladimír Miškovčík, hovorca mesta

Tlačová správa|30. september 2022|16:54:57


Súvisiaci článok
Práce na obnove železničného uzla je v Žiline vidieť. Pozrite si fotogalériu z výstavby
Čítajte viac >

Na Ulici Na starej hradskej bude zhotoviteľ viesť výkop v zeleni popri existujúcich domoch. Účelom je previesť kábel od rozvádzača RVO 081 v križovatke Ulice Do parku a Ulice Na starej hradskej až ku železničnému mostu ponad rieku Váh. Zhotoviteľ nebude obmedzovať dopravu na Ulici Na starej hradskej. Ulica K múzeu a Topoľová ulica budú prekopané na dve časti po polovičkách.

Na zmeny v doprave bude motoristov a chodcov upozorňovať dočasné dopravné značenie. Účastníkov premávky prosíme o jeho rešpektovanie. Za diskomfort v čase konania stavebných prác sa ospravedlňujeme.

ciastocna-uzavera-Budatin-1200x625 dobrá hurá.png


Súvisiaci článok
PREDVOLEBNÁ ANKETA: Čitatelia SP 21 predpovedajú veľmi tesný súboj o primátorský post v Žiline
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť