Sobota 18. 05. 2024 13:33:31 | Meniny má Viola

Pri včerajšej dopravnej nehode v obci Rabča zomrela šesťdesiatpäťročná cyklistka

V pondelok 5. septembra 2022 v čase okolo 8:30 hodiny došlo na ceste prvej triedy číslo 78 v obci Rabča, okres Námestovo, k tragickej dopravnej nehode. Foto: ilustračné / Gijs Coolen na Unsplash.com

Juliana Krčulová|6. september 2022|10:25:37


Súvisiaci článok
Pri túre Novými Dierami sa zranila dvadsaťdeväťročná turistka
Čítajte viac >

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová, na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 43-ročná vodička z okresu Námestovo cúvala s osobným motorovým vozidlom značky BMW z parkoviska miestnej predajne na cestu prvej triedy.

„Následne došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu s cyklistkou, ktorá viedla bicykel po ceste prvej triedy v smere od obce Oravská Polhora, okres Námestovo. Pri dopravnej nehode utrpela 65-ročná cyklistka zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahla. Alkohol u vodičky vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohej ženy bude vykonaná pitva,“ uviedla Kremeňová.

FOTO , NO.jpg Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú podľa hovorkyne KR PZ v Žiline predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Predchádzajme tragédiám na cestách

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Opitý šofér sa v nočných hodinách premával po pešej zóne v Čadci
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť