Streda 24. 04. 2024 03:27:33 | Meniny má Juraj

Na Vodnom diele v Žiline okradli mladú ženu! Za nájdenie osobných vecí ponúka finančnú odmenu

Neznámy páchateľ mal včera na Vodnom diele v Žiline mladej žene ukradnúť malý čierny ruksak, v ktorom mala uložené svoje osobné veci. Za nájdenie svojich dokladov, peňaženky, kľúčov od auta a kľúčov od domu ponúka finančnú odmenu sto eur. Foto: ilustračné / Ben White na Unsplash.com

Juliana Krčulová|18. august 2022|09:01:29


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti hľadajú majiteľa horského bicykla značky DUNLOP
Čítajte viac >

Dominiku včera na Vodnom diele v Žiline okradli. Neznámy páchateľ jej mal ukradnúť malý čierny ruksak s dokladmi, peňaženkou, kľúčmi od auta a kľúčmi od domu. Mladá žena sa vo svojom príspevku na sociálnej sieti obracia na širokú verejnosť s prosbou o pomoc pri hľadaní jej odcudzených osobných vecí. Za ich nájdenie ponúka finančnú odmenu sto eur.

„Zdravím, dnes má okradli na vodnom diele v Žiline. Ukradli mi čierny malý ruksak, o peniaze mi nejde, nebolo tam veľa. Ide mi o doklady, peňaženku a kľúče od auta, ktoré mám doma zaparkované a kľúče!!! Prosím vás, ak ste ruksak našli, ponúkam odmenu 100€!!! Prosím zdieľať,“ napísala Dominika, ktorú s užitočnými informáciami môžete kontaktovať aj prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti Facebook.


Súvisiaci článok
Viete, čo vám hovorí váš pes, ak má uši stiahnuté dozadu, chvost dohora alebo keď je naježený?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť