Sobota 27. 04. 2024 04:28:41 | Meniny má Jaroslav

Obyvatelia Dolného Vadičova sú zhrození: Zhorené balóny šťastia môžu spôsobiť obrovské škody!

Na zhorené balóny šťastia v obci Dolný Vadičov upozornila obyvateľka Miroslava, ktorá svojím príspevkom vyzvala obyvateľov, aby nezabúdali, že vypúšťanie takýchto balónov, navyše v čase vyhláseného prísneho zákazu vypaľovania tráv, porastov a zakladania ohňov, môže spôsobiť obrovské škody. Foto: ilustračné / Gianandrea Villa na Unsplash.com

Juliana Krčulová|13. august 2022|16:17:54


Súvisiaci článok
Zlodej sa zo svojho lupu dlho netešil. Pred policajnou hliadkou dokonca skočil do Váhu
Čítajte viac >

„Priatelia, dnes ráno sa v našej obci našli zhorené balóny šťastia, chcem Vás všetkých poprosiť, aby ste v takomto extrémnom suchu takéto balóny nevypúšťali, môžu spôsobiť hrozný požiar. Neviem si tú katastrofu ani predstaviť. Okrem iného je stále vyhlásený prísny zákaz vypaľovania tráv, porastov a zakladania ohňov, tento zákaz stále trvá. Prosím Vás, dodržujte tento zákaz a podajte túto informáciu aj ostatným priateľom a známym,“ napísala vo svojom príspevku Miroslava z Dolného Vadičova, ku ktorej sa pridala aj Zdenka:

„Naši občania si tak málo vážia to MÁLO čo ešte ostalo z prírody. A včera sa v KNM na Podstráni ozýval rachot ohňostroja,“ uviedla vo svojom komentári.


Súvisiaci článok
V evanjelickom kostole v Súľove-Hradnej objavili vzácny text latinskej básne (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť