Štvrtok 25. 04. 2024 00:58:05 | Meniny má Marek

Neznámy muž ukradol kolobežku priamo zo žilinského supermarketu Lidl. Majiteľ za užitočné informácie ponúka odmenu

Podľa majiteľa ukradnutej kolobežky malo ku krádeži dôjsť vo štvrtok 11. augusta 2022 priamo v supermarkete Lidl na žilinskom sídlisku Hliny. Podozrivý muž mal na hlave čiernu kapucňu a ukradnutú kolobežku odtlačil smerom k Tescu a Solinkám. Foto: Facebook / skupina Žilina – Solinky / Martin Minca

Juliana Krčulová|12. august 2022|10:39:07


Súvisiaci článok
Stratený papagáj Filip je lokalizovaný! Majiteľ úspešnému lovcovi prisľúbil odmenu
Čítajte viac >

Vo facebookovej skupine žilinského sídliska Solinky pribudol včera v neskorých večerných hodinách príspevok od Martina, ktorý žiada širokú verejnosť o pomoc pri hľadaní jeho ukradnutej kolobežky. Podľa slov majiteľa odcudzenej kolobežky značky KUGOO G1 v hodnote viac ako tisíctristo eur mal mať páchateľ na hlave čiernu kapucňu a s kolobežkou smeroval ku Tescu smerom na Solinky.

299030855_5898620323485433_8105290210424055133_n.jpg

„Zdravím, cca v čase 20:40 mi priamo z Lidla bola odcudzená kolobežka značky KUGOO G1. Osoba mala čiernu kapucňu a odtlačil ju smerom k Tescu a zrejme k Solinkám. Kolobežka je na kľuč, čiže nepoužiteľná. Má vyše 40 kilogramov, nedá sa odniesť a bez kľúča len tlačiť, odrážanie na nej je veľmi obtiažne. Hodnota kolobežky je vyše 1 300 eur,“ napísal vo svojom včerajšom príspevku na sociálnej sieti Facebook majiteľ odcudzenej kolobežky.

Tá je podľa neho celoodpružená, má dva motory, prevažne čierne sfarbenie s červenými doplnkami, vpredu pod riadidlami má čiernu kapsičku na osobné veci.

„Prosím každého, kto môže, aby prezrel spoločné priestory vchodov, najmä chcem poprosiť obyvateľov ulice Javorová a obyvateľov nového bytového komplexu za Lidlom a Tescom vrátane starších vežiakov vedľa, v rámci možnosti prezrite spoločné priestory (vchody a pivnice). Niektoré paneláky majú kamerový systém, prosím, prezrite aj ten v čase od 20:40 do 21:00 hodiny. Za informácie ohľadom kolobežky ponúkam odmenu (o páchateľovi dvojnásobnú). Polícia je upovedomená. Podľa pracovníčok z Lidla by mohlo ísť o miestneho feťáka z blízkeho okolia,“ uzavrel vo svojom príspevku Martin, ktorého s užitočnými informáciami môžete kontaktovať aj formou súkromnej správy.


Súvisiaci článok
Kontrolné akcie finančnej správy odhalili enormné množstvo falšovaných výrobkov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť