Piatok 26. 04. 2024 16:45:48 | Meniny má Jaroslava

Z Vlčiniec dnes odstránili ďalšie dva vraky. Niektorým Žilinčanom vŕta v hlave, či sa tak deje kvôli voľbám

Poslankyňa za žilinské sídlisko Vlčince, Iveta Martinková, ktorá včera informovala o troch vrakoch, ktoré sa zo sídliska odstránili v priebehu jediného dňa, reaguje aj na negatívne ohlasy niektorých obyvateľov, ktoré sa po uverejnení správy vynorili: „Nadväzujem na niektoré konštatovania, že aj vraky sa odpratávajú, lebo prichádzajú voľby. Poviem Vám, ja som naozaj vďačná, že sa tak deje a je mi jedno, že je to pred voľbami.“ Foto: Facebook / Iveta Martinková Staníková

Juliana Krčulová|11. august 2022|15:00:01


Súvisiaci článok
Zo žilinského sídliska Vlčince odtiahli tri vraky. V riešení je ďalších štyridsať vozidiel (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

V našom predchádzajúcom článku sme vás informovali o odpratávaní vrakov zo žilinského sídliska Vlčince, na ktoré upozornila prostredníctvom svojho príspevku vo facebookovej skupine sídliska mestská poslankyňa Iveta Martinková.

Len pred malou chvíľou uverejnila v skupine Vlčince na sociálnej sieti Facebook ďalšie zábery z dnešného odstraňovania vrakov, a to konkrétne na Ulici Svätého Cyrila a Metoda a na Rosinskej ceste. Vo svojom príspevku reagovala aj na negatívne ohlasy od niektorých Žilinčanov, ktorí sú toho názoru, že aj vraky sa zázračne odstraňujú iba pred nadchádzajúcimi voľbami.

298937529_2331050900377540_7389840475482166305_n.jpg

„Nadväzujem na niektoré konštatovania, že aj vraky sa odpratávajú, lebo prichádzajú voľby. Poviem Vám, ja som naozaj vďačná, že sa tak deje a je mi jedno, že je to pred voľbami. Okrem toho, že sa uvoľnia parkovacie miesta, vyčistí sa aj verejný priestor. Takže vďaka mesto Žilina, vďaka Mestská polícia v Žiline a vďaka všetkým, ktorí sa na tejto pozitívnej zmene podieľajú,“ napísala v úvode svojho príspevku a ďalej pokračovala:

„Dnes boli odstránené opäť dva vraky. Jeden na Ul. Sv. Cyrila a Metoda a druhý na Rosinskej ceste. ALE je mi úplne jasné, že väčšinu z Vás tieto správy potešia. Aktuálne ich bolo v týchto dňoch spolu odstránených päť kusov na našom sídlisku, ale odstraňujú sa vraky aj v iných častiach mesta. A malo by sa pokračovať - má to však zákonný postup. Opäť boli odoslané výzvy,“ dodala mestská poslankyňa Iveta Martinková.


Súvisiaci článok
Spoluorganizátorka Ride Fest Čadca: Je to pilotný projekt. Veríme, že bude mať pokračovanie (ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť