Streda 24. 04. 2024 16:21:10 | Meniny má Juraj

Most ponad Rosinskú cestu opravili v predstihu. Vodiči už nemusia využívať obchádzku

Čiastočná uzávierka cesty číslo I/18 v smere z Martina do Žiliny mala trvať do nedele 21. augusta 2022. Ako dnes informovali žilinskí vodiči vo facebookovej dopravnej skupine, cesta číslo I/18 je už v oboch smeroch plne prejazdná. Foto: Facebook / Dopravný servis - okres Žilina / Juraj Franz Lúčan

Juliana Krčulová|10. august 2022|13:00:01


Súvisiaci článok
Vodiči, zvýšte opatrnosť! Frekventovanú cestu v Žiline čiastočne uzavrú už dnes
Čítajte viac >

V našom článku sme vás v polovici mesiaca júl informovali o čiastočnej uzávierke cesty číslo I/18 v Žiline na Košickej ulici na moste ponad Rosinskú cestu obojsmerne zo Žiliny do Martina z dôvodu opráv mostných záverov.

Začiatok druhej etapy čiastočnej uzávierky cesty v smere z Martina do Žiliny bol naplánovaný na pondelok 1. augusta 2022 a čiastočná uzávierka cesty číslo I/18 v tomto smere mala trvať do nedele 21. augusta 2022. Ako dnes informovali žilinskí vodiči vo facebookovej dopravnej skupine, cesta číslo I/18 je už obojsmerne prejazdná.

Našli sa však vodiči, ktorí s finálnou verziou opravy mosta ponad Rosinskú cestu nie sú veľmi spokojní: „Ako tie mostné uzávery fajn, ale tie diery čo frézovali pred a za mostom tie sú hrboľaté riadne,“ napísal vodič Juraj, ktorého s možným vysvetlením hrboľatej cesty doplnil Tomáš: „Veď to urobili schválne také hrboľaté, aby sa tade chodilo nižšou rýchlosťou a potom by ten most mal dlhšie vydržať,“ dodal s úsmevom žilinský vodič.


Súvisiaci článok
V obci Rudinka sa opäť rozmohli čierne skládky (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť