Štvrtok 25. 04. 2024 09:37:47 | Meniny má Marek

Bartolomejský hodový jarmok sa uskutoční počas posledného augustového víkendu

Mesto Čadca v spolupráci s Domom kultúry v Čadci a ďalšími partnermi pripravuje a srdečne pozýva širokú verejnosť na najväčší kultúrno-spoločenský sviatok – Bartolomejský hodový jarmok. Foto: ilustračné / Pexels na Pixabay.com

Juliana Krčulová|9. august 2022|08:00:01


Súvisiaci článok
Už budúcu sobotu sa môžu Žilinčania tešiť na festival vína v historickom centre mesta
Čítajte viac >

Bartolomejský hodový jarmok sa uskutoční počas posledného augustového víkendu, v sobotu 27. a v nedeľu 28. augusta 2022, pričom organizátori sľubujú dobrú pohodu a bohatý hlavný i sprievodný program.

bjad-2022.jpg Foto: Mesto Čadca

„Veríme, že po dvojročnej prestávke si jarmok všetci spoločne užijeme pri dobrej zábave so svojimi rodinami a priateľmi. V rámci programu sa popri domácich obľúbených folklórnych kolektívoch ako sú DFS Kelčovan a FS Kysučan predstavia aj poprední slovenskí interpreti a kapely ako sú Gladiator, Desmod s Robom Šimkom, Metalinda, AYA a ELÁN Kontraband. Do Čadce zavíta aj FS Mladosť, ĽH Javorové husle, známy slovenský spevák Maroš Bango, kapely Dora a Cimbal Brothers, ako aj umelci z našich partnerských miest – ľudová hudba regionálneho súboru piesní a tancov Pilsko, cimbalová muzika Bečva a popredná rocková kapela Stará škola z Toruňa, ktorá si už v Čadci získala mnoho fanúšikov,“ uvádzajú organizátori na oficiálnej internetovej stránke mesta Čadca.

Pre deti je podľa nich pripravený obľúbený program Spievankovo a Detský zábavný svet. Ďalej nebudú chýbať ani tradičné a umelecké remeslá, predajné stánky s rozmanitým tovarom, bohatá gastronomická ponuka a neodmysliteľný lunapark s atraktívnymi kolotočmi a ďalšími zábavnými prvkami.


Súvisiaci článok
Mladého bociana a sokoly záchranári zo Zázrivej čoskoro vypustia do prírody
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť