Štvrtok 25. 04. 2024 07:15:12 | Meniny má Marek

Community Run Žilina sa pobeží už po piaty raz

AKAZA Atletická Akadémia Žilina pozýva všetkých nadšencov športu na 5. ročník úspešného podujatia, behu Community Run Žilina. Každý rok sa podujatia zúčastní viac ako dvesto pretekárov a organizátori dúfajú, že ani tento rok nebude výnimkou. Foto: ilustračné / Facebook / AKAZA Atletická Akadémia Žilina

Juliana Krčulová|4. august 2022|16:38:28


Súvisiaci článok
Vybrali sme sa po stopách Žofie na Hrad Strečno (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

AKAZA Atletická Akadémia Žilina pozýva všetkých nadšencov behu Community Run Žilina na jeho v poradí už piaty ročník. Úspešného športového podujatia sa podľa slov organizátorov každoročne zúčastňuje viac ako dvesto pretekárov. Tohtoročný beh sa uskutoční v piatok 9. septembra 2022 o 16:00 hodine na atletickom štadióne ZŠ Martinská v Žiline.

296876461_444253381048522_5511232063270709962_n.jpg

„Hlavnou myšlienkou podujatia je spojiť rodičov a deti prostredníctvom športových disciplín a ukázať tak prirodzený športový vzor. Sme radi, že tento rok sa beh uskutoční už na novom atletickom areály na ZŠ Martinská. V piatom ročníku budú detské behy 4-15 rokov, detské štafetové behy, rodinná štafeta, beh pre dospelých, exhibícia skok do diaľky,“ priblížili organizátori na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Ďalej uviedli, že športové podujatie bude moderovať herečka Monika Haasová, ktorá stvárnila seriálovú postavu Bambuľku, ďalej Krok do tmy, Panelák, Zuzka Haasová herečka, speváčka a účastníčka show Tvoja tvár znie povedome.

„O výtvarný workshop sa postará Ivetka Haasová. Na podujatí nebude chýbať skákaci hrad, trampolína, maľovanie na tvár, prekážková atletická dráha, občerstvenie a ďalšie aktivity. Podujatie je bezplatné,“ dodala AKAZA Atletická Akadémia Žilina.


Súvisiaci článok
„Deti, buďte v prírode obozretné!“ vyzývajú žilinskí policajti
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť