Pondelok 20. 05. 2024 11:55:23 | Meniny má Bernard

V kampani Do práce na bicykli vybojovali Mikulášania svojmu mestu tretie miesto

Liptov je popretkávaný cyklotrasami a nadšených cyklistov nájdete na každom kroku. Svojou vášňou teraz pomohli mestu získať krásne umiestnenie v kampani Do práce na bicykli. Mikulášania spoločne najazdili 70-tisíc kilometrov. FOTO: mesto Liptovský Mikuláš

D U|17. júl 2022|16:23:13


Súvisiaci článok
Mesto Martin je opäť víťazom v bicyklovaní
Čítajte viac >

„Z dovolenky rovno do práce a navyše s veľkou radosťou. Za naše mesto som dnes totiž s hrdosťou prebral ocenenie za 3. miesto v súťaži Do práce na bicykli. Som na našich obyvateľov mesta Liptovský Mikuláš veľmi hrdý. Spolu s ostatnými účastníkmi z celého Slovenska tak ušetrili toľko CO2, koľko by 55 000 dospelých stromov spotrebovávalo jeden rok. Ešte raz gratulujem, Mikulášťania,“ uviedol na Facebooku primátor Ján Blcháč.

Krásnemu umiestneniu určite pomohol aj rozvoj cyklotrás v regióne. Mikulášania majú k cyklistike blízko. „Naše mesto tak vďaka vám získalo 3. miesto spomedzi stovky ďalších zúčastnených samospráv, dokonca ste prekonali náš mestský rekord v počte tímov a účastníkov, ste každým rokom lepší, ste perfektní,“ dodal primátor.

IMG_2187.jpg

vgf.jpg

IMG_2188.jpg

IMG_2186.jpg


Súvisiaci článok
V obci Lipovec osádzajú nové zvodidlá (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť